Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Baj, ha a repülőn nem foglalta...

Paris hilton kérdése:

Baj, ha a repülőn nem foglaltam le ülőhelyet magamnak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

????????

Miért lenne baj?

Ha olyan járaton utazol, amelyen helyfoglalást is biztosítanak, akkor majd a reptéri bejelentkezéskor kapsz, ha pedig olyan járaton utazol, ahol csak opciós a helybiztosítás, akkor rajtad kívül még lesznek páran, akiknek nincs helyfoglalásuk, oda ültök, ahol lesz hely. Több jegyet nem adnak el, mint amennyi hely van, szóval nyugi :)

2012. jún. 22. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
(Zárójelben: azért nem igaz az, hogy nem adnak el, mert vannak gépek, amiket túlkönyvelnek, de az más tészta).
2012. jún. 22. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A nem adnak el több jegyethez: Én áprilisban utaztam Stuttgartba Germanwingssel és a srác a bejelentkezésnél közölte, hogy önkénteseket keresnek, akik átraknák a jegyüket a következő napra, ugyanis több utas lesz a fedélzeten, mint ülőhely.

Abszolút nem baj, hogy nem foglaltál magadnak helyet, én majdnem mindig így utazok. (Csak egyszer foglaltam jegyet, mert egyszer látni akartam, hogy milyen a világ fentről :) ).

Néhol vannak kint autmaták, ahol magadnak kell bejelentkezned (Stuttgart-Germanwins :) )és látod, hogy hol van még szabad hely, és azok közül választhatsz.

Vagy ha nincs kint ilyen automata, de rendes a kisasszony/srác akkor megkérdezi, hogy hol szeretnél ülni.

Ha meg nem, akkor meg kapsz valahol helyet. Állnod nem kell. :)

2012. jún. 22. 11:04
 4/11 anonim válasza:
sosem foglaltam még magamnak helyet,becsekkolásnál pedig látod, hová kell ülnöd. Ha nem automatánál csekkolsz, akkor megkérdik, hova akarsz ülni... Nincs ezzel gond :) Milyen járattal utazol?
2012. jún. 22. 12:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Ryanairrel megyek,de már becsekkoltam online ,nem irt ki olyasmit,hogy hova ülhetek ,akkor majd gondolom ott megmondják.
2012. jún. 22. 12:41
 6/11 anonim válasza:
Igen, ott fogják megmondani...
2012. jún. 22. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Ryanair: nem mondják meg, hova ülhetsz, hanem a gépben leülsz az első szabad, neked szimpatikus helyre

(Bár legutóbb kb 2 éve utaztam fapadossal, szerintem nem változott a módi)

Épp ezért ha jól helyezkedsz beszállitásnál (vagy a buszon), akkor még jól is járhatsz

2012. jún. 23. 05:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem utaztam még Ryanair-el, szóval tapasztalatom nincs. De ez a "leülsz az első szimpatikus szabad helyre" gyanúsan hangzik. Mi van, ha olyasvalaki helyére ül le, aki foglalt helyet is?
2012. jún. 24. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért ez nem így megy... A wizzairről tudok csak nyilatkozni (gondolom Ryanéknél is hasonlóan van): elég kevesen vannak, akik foglalnak helyet, ezekre a helyekre egy színes fejtámlát raknak, és a stewardessek szólnak mindenkinek, hogy oda nem lehet ülni.
2012. jún. 24. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:
+ előzőhöz: De amúgy tényleg mindenki oda ül, ahova tetszik ezen a pár foglalt helyen kívül.
2012. jún. 24. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!