Baj, ha a repülőn nem foglaltam le ülőhelyet magamnak?
????????
Miért lenne baj?
Ha olyan járaton utazol, amelyen helyfoglalást is biztosítanak, akkor majd a reptéri bejelentkezéskor kapsz, ha pedig olyan járaton utazol, ahol csak opciós a helybiztosítás, akkor rajtad kívül még lesznek páran, akiknek nincs helyfoglalásuk, oda ültök, ahol lesz hely. Több jegyet nem adnak el, mint amennyi hely van, szóval nyugi :)
A nem adnak el több jegyethez: Én áprilisban utaztam Stuttgartba Germanwingssel és a srác a bejelentkezésnél közölte, hogy önkénteseket keresnek, akik átraknák a jegyüket a következő napra, ugyanis több utas lesz a fedélzeten, mint ülőhely.
Abszolút nem baj, hogy nem foglaltál magadnak helyet, én majdnem mindig így utazok. (Csak egyszer foglaltam jegyet, mert egyszer látni akartam, hogy milyen a világ fentről :) ).
Néhol vannak kint autmaták, ahol magadnak kell bejelentkezned (Stuttgart-Germanwins :) )és látod, hogy hol van még szabad hely, és azok közül választhatsz.
Vagy ha nincs kint ilyen automata, de rendes a kisasszony/srác akkor megkérdezi, hogy hol szeretnél ülni.
Ha meg nem, akkor meg kapsz valahol helyet. Állnod nem kell. :)
Ryanair: nem mondják meg, hova ülhetsz, hanem a gépben leülsz az első szabad, neked szimpatikus helyre
(Bár legutóbb kb 2 éve utaztam fapadossal, szerintem nem változott a módi)
Épp ezért ha jól helyezkedsz beszállitásnál (vagy a buszon), akkor még jól is járhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!