Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hétfőn utazom Liverpoolba...

Hétfőn utazom Liverpoolba repülővel, és tiszta ideg vagyok. Kisgyerekkoromban ültem egyszer repülőn. Csak én parázom ennyire?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem, más is szokott parázni, de nincs miért.
2012. nov. 8. 19:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Repülj többet és egy idő után hozzá szoksz. Illetve mondogasd magadnak, hogy az a világ legbiztonságosabb közlekedési módja. Autóban és vonaton nem félsz? Vagy gyalog? :) sokkal de sokkal veszélyesebb és több okod lenne parázni :)
2012. nov. 8. 20:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy a legbiztonságosabb, meg minden.

Sőt egy ismerősömet nem rég én győzködtem, mikor neki kellett repülni, hogy semmi oka félni.

Mindaddig nagyon okos vagyok, amíg nem nekem kell repülni :)

Legszívesebben nem is mennék.

2012. nov. 9. 01:59
 4/17 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy parázol. Mert hiába a sok statisztika, azért mégiscsak az ember elhagyja a biztonságos talajt.

De ne aggódj, vegyél erőt magadon és ülj fel. És ha legközelebb külföldre utazol, megint válaszd a repülőt. Nagyjából 3-5 utazás után már megszokod és egyáltalán nem fogsz parázni :)

2012. nov. 9. 09:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld.
2012. nov. 9. 18:29
 6/17 anonim válasza:
100%
Nyugi, repülő még fent sosem maradt. Így vagy úgy, de mindegyik lejön valahogy, tehát: no para! :)
2012. nov. 11. 09:08
 7/17 Iridium válasza:
Ne aggódj, nem fogsz fennmaradni! :))
2012. nov. 11. 12:25
 8/17 anonim válasza:
Barátnőm a másodszori repülése után is rosszul volt, reszketett végig a félelemtől, azt mondta soha többet. Én is a repülés miatt mondtam le egy utazást. Soha nem ülnék repülőre, de ez csak saját vélemény.
2012. nov. 12. 07:54
 9/17 anonim válasza:
Van egy cseh-busz Londonig csak hat azzal egy nap az ut + Londonbol a busz vagy a vonat = majdnem ket nap , es majdnem annyi mint a repulo. Akarmivel utazol, legyen nalad egy dupla daedalon, szemkoto, nyakparna, mp3 es azzal elvagy egy darabig.
2012. nov. 13. 01:08
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem,de nagyon gáz a repülés.

Az a baj,ha valami van,akkor nincs semmi esély.

Egy biztos fent nem maradt még senki sem.

2012. nov. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!