Tiszta ideg vagyok, nem tudom, mit tegyek, lehet, hogy emiatt lecsúszok az ösztöndíjról! Adnátok tanácsot?
Én már csak ilyen parázós vagyok sajnos. Remélem, tényleg nem lesz semmi következménye.
Egyébként is találtam a házirendben egy ilyet: "Az elméleti oktatásról és gyakorlatról való mulasztást az ellenőrző könyvben, háziorvosi igazolással, szülői igazolással vagy hatósági igazolással a hiányzást követő első osztályfőnöki órán az osztályfőnöknek igazolni kell". Tehát ez azt jelenti, hogy önkényesen nem kérhetnek táppénzes papírt, ha egyébként nem kéne, nem?
Mert elfelejtettem, na. Ennyi az, amiben elismerem, hogy 100 %-ban hibás vagyok.
Nem a kibúvókat keresem, csak nem akarom, hogy olyan miatt elvegyék az ösztöndíjam, amiért nem kéne.
Az "elfelejtettem" alatt mi nem érthető? A régi sulimban nem volt szokás, most hiányoztam először, eszembe sem jutott, csak utólag.
Hihetetlen, milyen kekec vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!