Ryanair: csomagmeret szelesseg, vastagsag stimmel, tehat befer a probakeretbe ( a mert cm-rek szerint), baj, ha a magassag 4 cm-rel tobb?
Ha 4cm-rel nagyobb, akkor nem fér bele a próbakeretbe és nem fogják felengedni.
Főleg úgy, hogy most már sokszor papírdobozt használnak, amit ugye még annyira se lehet nyomorgatni.
"viszont a szabalyzatban az van, hogy 6 cm-nel kisebb legyen az ele..aszerint meg be lehetne rakni, de lehet nem kiserletezek vele."
Annyira nem tuti, hogy elveszik, de ha nem fontos inkább ne kísérletezz és akkor tuti nincs gond. 6cm alatt elvileg mehet a kés, bicska, de pl. csavarhúzós bicska nem, szóval lehet, hogy az olló sem, csak kés, nem tudom pontosan. Ha nem muszáj, ne vidd, abból tuti nincs gond és nem kell kidobni a reptéren legalább.
csomagméretre meg azt tudom mondani, hogy vagy átmegy, vagy nem, ebben részletesen le van írva kb. ugyanez:
Szóval lehet kísérletezni de ha van egy normális méretű másik táska, akkor inkább vidd azt, jobb biztosra menni.
..inkabb bepakoltam egy masik taskaba, s akkor nincs idegesseg..
..az ollot is sajnalnam kidobni..akkor az se..
Koszi a valaszaitokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!