Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ti kikoltoznétek kulfoldre?...

Ti kikoltoznétek kulfoldre? Ha igen, melyk országba?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 17:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19%

Érdekes, hogy egy idő után mindenki itthon köt ki...

Vajon miért?

2020. szept. 3. 17:31
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

Kulfoldon elek regota. De masik orszagban fogunk nyuggerek lenni. Franciaorszag az. Spanyolorszag, Portugalia kiesik a forrosag es erdotuzek miatt.

A francia videk egy mesekonyv, evszazados hazak mindenutt. Es ha beszelsz franciaul, jofejek az emberek.

2020. szept. 3. 19:26
 23/32 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de Magyarországot is szeretem. Ha viszont találnék annyival jobb munkát külföldön, hogy megérje kiköltözni, akkor gondolkodás nélkül kimennék.
2020. szept. 12. 13:31
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Hollandiában élek és én is a pénz miatt jöttem ki
2020. szept. 13. 08:53
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

Dániában és Spanyolországban.

Spanyolországban már éltem 2x4 hetet nyelvtanulás céljából nyári szünetekben, nekem hatalmas pluszt és élményt is adott. Barcelona benne van abban a 3 városban, ahol bármikor képes lennék letelepedni és ott élni.

2020. okt. 26. 15:46
 26/32 anonim ***** válasza:
58%

Igen, elköltöznék. Nem a pénz miatt, hanem mert olyan suttyú, fasiszta népséget, mint a magyarok még nem láttam a kontinensen.

Fontosak a család és a kapcsolatok, ezért messze nem mennék. Ljubljana, Szlovénia nagyon tetszik, az eszem odahúz. Szívem kicsit Albánia felé vinne, ott éltem is, a déli részek tetszenek legjobban. Spanyolország legdélebbi része kedvemre való lenne... megyek is lassan szerintem valamerre...

2020. nov. 6. 06:39
 27/32 anonim ***** válasza:
11%

"mert olyan suttyú, fasiszta népséget, mint a magyarok még nem láttam"

És ha külföldre költöznél, megszűnnél magyar lenni? Itt maradva is letagadhatod, ha jól esik...

2020. nov. 15. 14:53
 28/32 anonim ***** válasza:
92%

A válaszok 90%-ánál ott van a "nék" toldalék.

(költöz-nék, utaz-nék, ha jó munkát talál-nék stb...)

Sajnos más az álom és más a valóság.

Az esetek nagy többségében olyan áldatlan körülmények között élnek kint a magyarok amit itthon nem vállalnának be csak, hogy spórolni tudjanak.

Erről itthon persze nem beszélnek, így aki még nem volt kint azt hiszi, hogy csak hasra üt és kiválaszt egy országot, kint meg tárt karokkal fogadják és már dől is a lé.

Az igazság az, hogy kint többnyire csak azok találják meg a számításukat, akik jól beszélik a nyelveket, továbbá jól tudnak kommunikálni, nyitottak az ottani emberekre, szokásokra, kultúrára, és nem utolsó sorban piacképes végzettségük van.

A többiek meg előbb-utóbb -szinte egy fillér nélkül- hazakullognak.

Na de hajrá!

2020. nov. 25. 13:06
 29/32 anonim ***** válasza:
84%

Usaban elek es normalis korulmenyek kozt. Vettunk egy kis hazat, van autonk, van sporolt penzunk, van munkank.

En azert jottem ki mert a felesegem amerikai es nem beszel magyarul. Magyar nelkul nem talalt volna allast Magyarorszagon es 1 fizetesbol nem eltunk volna meg.

Itt viszont siman talaltunk allast, meg en is kulfoldikent.

2020. dec. 19. 18:25
 30/32 anonim ***** válasza:
73%
1es es 2eshez csatlakozom. Kikoltoztem mar en is. Szinten az emberek mentalitasa, meg valahogy a beilleszkedes nem ment Magyarorszagon....
2020. dec. 28. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!