Ti kikoltoznétek kulfoldre? Ha igen, melyk országba?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 17:18
11/32 Solo54 válasza:
A válaszokbból látszik, hogy akik lesajnálják az itteni életet, azért az itteni fórumokra csak beírogatnak.
Önigazolás?
12/32 anonim válasza:
Én kiköltöznék mondjuk Németországba,Svájcba vagy Olaszországba.
13/32 anonim válasza:
Én is a mentalitás miatt mennék el itthonról. Svédországba mennék, mert nyitottabbak az újításokra a művészetek terén is.
14/32 anonim válasza:
Bora - Borára :) Ott szívesen laknék a tenger mellett :)
15/32 anonim válasza:
Én a Jordániába mennék szívesen. De Dubai is szóba jöhet. Vagy Ausztrália. Csak már nem vagyok hozzá fiatal, így sajnos ez már csupán álom.
17/32 anonim válasza:
Már a diploma elött biztos voltam benne, hogy Spanyolországban szeretnék élni. Csak az ideútra vette, jegyet, az utolsó vizsga utáni napon már a repülön ültem, azóta majdnem 6 év telt el. Nem bántam meg, bár az igaz, hogy nehéz a család és a barátoktól távol lenni. Szeretem ezt az országot, a hangulatot, az emberek hozzáállását, a sziesztát, a tengerpartot, a napsütést (tiszta tavasz van! :) a flamencot, az illatokat, a nyitottságot. Ettöl függetlenül szívesen élnék 1 évet Franciaországban és késöbb talán a szigetvilágon is valamerre keleten.
18/32 Lara válasza:
Szivesen élnék Arizónában,jó meleg van,de dolgozni New Yorkba dolgoztam és fogok is,mert jól lehet keresni.Pedig nem vagyok már fiatal,de eldöntöttem,hogy megyek,mert mint sok embert, engem is az "út szélén hagytak",még remény sincs,nemhogy munka és megélhetés.Amúgy az Országgal nincs semmi problémám,de itt éhen halok!
19/32 Brendhan válasza:
Én szívem legmélyebb érzései szerint német nyelvterületre költöznék. Ha nyugalmasabb életre vágysz, menj északra (Izland, Skandinávia, Baltikum), ha szereted a forró napokat, a nyüzsgést menj délre (Olaszország, Spanyolország). De érdekelnek a távol keleti kultúrák, Így szívesen költöznék oda is. Aztán a nemzeti öntudat gyötör, hogy itt maradjak :/.
20/32 anonim válasza:
En kikoltoztem, mert van egy csaladom akit el kell tartanom, plusz rokkantnyugdijas szulom, akit segitenem kell, mert nyugdijbol nem tudna mar fizetni a lakbert.
Ez sajnos Magyarorszagon nem fer bele egy fizetesbe az hogy lakast berelj, eltarts egy csaladot es megeljetek.
Ha legalabb a szuleimnek lenne sajat ingatlana Magyarorszagon akkor lehet hogy otthon probalkoztam volna, de igy eselytelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!