Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Te kihuzol kulfoldre es...

Te kihuzol kulfoldre es elhagyod ezt az orszagot, es ha igen akkor hova es mit teszel?

Figyelt kérdés

Ha jol erzekelem egyre tobben mennek ki.. En mar vegulis megtettem Sydneyben vagyok.Kit melyik orszag vonz.. ? Ha jol tudom Nemetorszagba mennek meg rengetegen.

21 F

2012. jún. 23. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez a tervem nagyjából, bár nekem ez még elég messze van :)

Minden álmom az USA, esetleg Ausztrália, de sajnos azt is tudom, hogy ezekre a helyekre nagyon nehéz kijutni, de én sosem adom fel!

Ha mégsem jönne össze, akkor majd valahova Európán belül.

2012. jún. 23. 14:19
 2/3 Antimod ***** válasza:
Nem szeretnék, csak ha nagyon nagy gáz van. Itt születtem, ide tartozom, voltam már huzamosabban külföldön, nem volt rossz, de honvágyam volt.
2012. jún. 24. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi gyökerem Mo-n, már nyomaszt is az ország meg hogy régóta nem utaztam. Pár évet el tudok képzelni Ukrajnában, szívesen élnék egy ideig tengerparton is.
2012. jún. 27. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!