Szerintetek kell még valami az osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Igazából most megyek először, mert régen nagyon utálom az osztálykirándulásokat, szóval nem vagyok valami tapasztalt abban, hogy mit vigyek.. :)
Bugyi, zokni ezekből többet
2 nadrág
1 pulcsi
4 póló
3 törölköző
2 cipő
ragtapasz
kézfertőtlenítő
tabi, allergiagyógyszer, Algopyrin, multivitamin
telefontöltő, fülhallgató
szemüvegtörlő
kézkrém
ajakápoló
pénz
Szerintetek kell még valami?
17/L
2012. ápr. 30. 19:55
2/8 A kérdező kommentje:
Úristen köszi, ezt valahogy kihagytam :D Bár az indulás napján tuti eszembe jutott volna
2012. ápr. 30. 20:25
3/8 A kérdező kommentje:
+iratok, bérlet
tükör
2012. ápr. 30. 20:26
4/8 anonim válasza:
szappan, strandpapucs ami vizes lehet a fürdőben, esetleg elemlámpa, bicska,napszemüveg, pohár - kulacs (fogmosáshoz is), esőkabát (nem tudom mikor mész),kisebb táska kiránduláshoz esetleg, telefon, PIAAAAA,Durex!! :)
5/8 A kérdező kommentje:
2 hét múlva megyünk, de nem megyünk fürdő közelébe.
Amúgy óvszer nem kell, mert tabit szedek:P Meg amúgy is van barátom és hűséges vagyok.
Piát meg nem bírom, nem iszok soha. Mást használok, de azt nem, viszem.. :))
2012. ápr. 30. 21:17
7/8 anonim válasza:
Ne viccelj már hogy nem tudod eldönteni.
8/8 anonim válasza:
Fog krém és telefon mire mész a töltő vel telefonnélkül???
Amugy az óvszer jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!