Nyáron busszal fogok utazni kb 20 órát. Milyen tanácsokat tudtok adni ilyen hosszú útra?
Fogmosó cuccot és is javasolok, és vittem kis kiszerelésben szájvizet is. 3-4 óránként meg fogtok állni, és tömeg lesz a wc-nél, de meglepő módon én a nők közül rajta kívül senkit nem láttam fogat mosni, páran még meg is bámultak, hogy ott mostam, de engem nem érdekel. Képtelen vagyok elviselni azt a szájízt, és sztem nem az a ciki, hanem az, ha nem mos valaki.
Kényelmes cipő, pamut zokni (én a cipőből mindig kibújtam a buszon), kényelmes ruha (én fitness gatyában nyomtam). Nem érdemes túl sokat inni, mert annál többet kell majd wc-zni, de van még egy jó tippem. Hűtőtáskát sokan szoktak vinni, de elég egy olyan, ami nem műanyagból van, hanem tudod, ami anyagból van. Na én abba pakoltam be inniket, Penny-ben pl. lehet kapni olcsón ezeket a szívószálasokat. Azokat lefagyasztottam, így jégakkunak is jó volt, és és ahogy olvadt még jó sokára is volt hideg innivaló, és utána ki lehet dobni, egyre kevesebb helyet foglal. A szendvicset is rá lehet pakolni a tetejére, így az is frissebb marad.
Nedves törlőkendő, kézfertőtlenítő (DM-ben is van egészen apró) jól jöhet. Rejtvényeket, újságot, könyvet is vihetsz, este pedig szoktak vetíteni 1-2 filmet, az is viszi az időt. Én javaslom az övtáskát, amibe bele lehet rakni az útlevelet, pénzt, papírzsepit, fogcuccot, így bármikor amikor leszállsz minden kéznél lesz egy helyen.
Smink, ékszer felesleges az útra :) remélem tudtam valami újat hozzátenni, egyébként kibírható, és visszafelé rövidebbnek fog tűnni.
A "WC-s busz" csak reklámfogás!!
Az emberekre viszont rögtön rá jön a WC-zhetnék,
amikor közli a sofőr, hogy tilos használni a buszon lévőt!!
Ahol meg majd megáll, lehet, hogy olyan állapotú lesz a wc,
hogy nem hogy sz@rnod, hanem hánynod kell majd!!!
Amúgy, ha majd nagyon kell már, akkor tök mindegy lesz, hogy hol áll meg,
és hányan látnak közben, csak végre ki tudjál szállni...
Nálunk is volt olyan egy görög útnál, hogy egy síkság közepén állt meg a busz az országúton.
Egy bokor nem volt a környéken!
A férfiak jobbra, a nők balra...
Aki meg a buszon maradt, az meg röhögte és/vagy videózta a többieket!
Az egyik öreglány a busz hátulja mögé kuporodott le fedezékként,
csak arra nem számított, hogy a sofőr gondol egyet, és előrébb gurul vagy 50 métert...
El lehet képzelni szegény nénit egymagában guggolva az országút közepén,
ahogy az autósok szlalomoznak körülötte,
vagy lelassítanak mellette és kedvesen biztatják a sz@rás mielőbbi befejezésére...
Hazafelé jövet, viszont valahol a nagy román sötét éjszakában állt meg busz,
egy erdő szélén, és csak a holdfény világított.
Alig, hogy leszálltunk, megmozdult néhány árnyék a fák között.
Mindenki sikongatva felmenekült a buszra...
Három hatalmas vaddisznó csörtetett el a busz mellett.
Utána egy jó darabig, senkinek sem akaródzott leszállni
a buszról!!
Hasonló élményeim vannak nekem is a görög úttal kapcsolatban. :)
Meg olyan emlék, hogy végre eljutottunk egy benzinkúthoz (hihetetlen volt!! :D), és vagy 80-an álltunk sorban két WC-re, (persze már a férfiba is mentünk, meg sokan tényleg bokrokba), és a sofőr meg közölte, hogy otthagy minket, mert menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!