Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat várok! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú?
Nnna... ha hozzám ilyen dumával jönne oda egy srác kapásból körbenevetném, vagy legalábbis hülyének nézném, ne haragudj! :) Miez az "elit" duma? Ettől a csajok nagyrésze a plafonra mászik, ha csak nem a pénzedre hajt... :)
Szerintem ma már egy NEM elit gimiben is abszolút megszokott hogy valaki ült már repülőn, nem olyan elérhetetlen árú már, hogy ne tehesse meg bárki. Pl, én akinek sosem voltak gazdag szülei, és sosem tehettük meg, hogy eljárjunk nyaralni, még is jó néhányszor ültem már repülőn úgy, hogy "elit gimibe" még csak be sem tettem a lábam, és köszönöm szépen egy KÖZÖNSÉGES középiskolában sem nézett hülyének senki. :)
Először is egy kicsit vegyél vissza a stílusodból, csak úgy sugárzik belőle az önteltség... lehet nem így akartad, de még is. Aztán pedig ismerkedj... beszélgess, lény önmagad, de nem kell elővenni, a hány országban éltem, hányszor ültem repülőn témát, csak ha vevő rá valaki!
27 éves srácnak üzenném, hogy valamilyen szinten igaza van, 20 éves létemre is az olyan srácok jönnek be akik mellett biztonságban érezhetem magam, és nem a kis okostojások (biztosan annak köszönhető hogy nem elit gimibe jártam), viszont ha ő ilyen, akkor hiába hord bőrdzsekit, és növeszt hosszú hajat, attól még nem fogja azt a stílust képviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!