Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » NŐK! Van itt olyan, aki...

NŐK! Van itt olyan, aki szeret utazgatni, mert pénze és ideje van rá, de egyedül teszi és örülne egy kísérőnek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 22:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
42%

Rossz az, aki rosszra gondol. Ha valakinek nem egyértelmű a kérdés, lehet visszakérdezni, hogy mégis, hogyan gondoltad?

Nem kell rögtön ítélkezni.

Nekem is probléma volt mindig abban az időken, amikor nem volt párom, hogy nem tudtam utazni, pedig nagyon szerettem volna, mert egyedül nem szívesen indultam volna el, a baráti köröm meg általában vagy már családos volt, vagy aki meg egyedülálló, annak nem volt pénze utazásra. Így előfordult, hogy vittem a hugomat magammal, de anyagilag be kellett mindig segítenem neki.

2012. febr. 26. 14:01
 32/35 anonim ***** válasza:
63%
rossz az, aki rosszra gondol. ammán igaz. de hülye, aki nem. van, aki az utóbbi kategóriába tartozik.
2012. febr. 26. 14:02
 33/35 anonim ***** válasza:
28%
Én utaztam így nőkkel többször, tény, hogy jobb a párunkkal, még akkor is, ha csak alkalmi "pártner" :).
2012. febr. 26. 15:27
 34/35 anonim válasza:
62%
Most tényleg dzsigolónak hirdeted magad? :D
2012. febr. 26. 18:01
 35/35 anonim válasza:
51%
atyaúristen :D
2012. márc. 1. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!