Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » NŐK! Van itt olyan, aki...

NŐK! Van itt olyan, aki szeret utazgatni, mert pénze és ideje van rá, de egyedül teszi és örülne egy kísérőnek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 22:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Pluszt kapott, csak hogy tudja. Nézze, én nem ítélkezek Maga felett! Nem tudhatom mi a gondja, amiért így lepontoz engem, nem is tartozik rám. De megköszönném, ha nem jönne a nagy élet tapasztalataival itt nekem, mert nem kértem rá. Ha zavarja a kérdést, joga van elmenni mellette! :) Sikeres életet! :)
2012. febr. 21. 23:07
 22/35 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nyelvtanórán mióta tanulnak olvasni? Az egy külön tantárgy volt nekünk a suliban! :)
2012. febr. 21. 23:11
 23/35 anonim ***** válasza:
52%
tegnap 17:45 Kergemacska. na erről van szó, és szerintem a kérdező is nagyon jól tudja ezt és most fogja a fejét, h úúúaffffenébe is, ez tök átlátszó így!
2012. febr. 22. 11:15
 24/35 anonim válasza:
57%

Igen, rengeteg fölösleges pénzem van, és imádok utazgatni, így nagyon szívesen elvinnélek magammal, fizetném neked is az egészet, mert miért ne? Így ismeretlenül is teljesen megbízom benned annyira, hogy magammal vigyelek, úgyis a hobbim ismeretlen szexéhes férfiakat luxusutazásokra vinni, természetesen szexuális szolgáltatásokkal megfűszererezve.

Gondolom, ez a célod, mert különben nem hangsúlyoztad volna ki ennyire, hogy női partnert szeretnél.

Szóval nagyon szeretnélek elvinni magammal, sőt, te választhatod ki az úticélt.

Természetesen ironizáltam, ha nem jöttél volna rá. Ez tényleg komoly kérdés volt?

2012. febr. 22. 14:53
 25/35 anonim ***** válasza:
71%

Hát kedves kérdező, úgy tűnik nem vagyok egyedül a meglátásommal, és egyre inkább azt hiszem, igazam van, pedig eleinte csak poénkodtam.

A baj, hogy te csak személyeskedsz, de nem igazán cáfolsz. Hogy is írtad korábban? Gyökerek, akik félreértettek. Volt egy kis halovány megjegyzés arra vonatkozólag, hogy már gyűjtögeted a pénzt.

De amíg te kísérő akarsz lenni, és nem útitárs, arról mindenkinek egy fizetett szolgáltatás kattan be. Akár fiú vagy, akár lány.

Amúgy, hogy lásd, kivel van dolgod, megmutattam két kamasz srácnak a kérdésedet, legörgetve, hogy ne lássák a válaszokat. Hát mindkettő elröhögte magát, és megkérdezték, hogy ez a fiúk..va? Aztán hosszasan elpoénkodtak rajta, hogy nem semmi a "hirdetésed", és bátor vagy, márt így jöhet bármilyen bányarém, és neked akkor is el kell látnod a "kísérői" feladatkört :-)

Ja, és én azt írtam, hogy ülj mellém az iskolapadba, ami gyk. azt jelenti, hogy neked is dolgod lenne ott, ki írt ugyanarról az óráról, ha már itt tartunk? Ej, már megint... :-)))

2012. febr. 23. 12:02
 26/35 A kérdező kommentje:
Olvasni még mindig nem tanultál meg, látni a sorok között: a pénzt azért kezdem gyűjteni, hogy ne a másiknak kelljen kifizetni. Ennyit az értelmezési képességekről :D Istenem, Te aztán nem adod fel :D LOL. Ennyi rosszmájú embert. :D Téma lezárva.
2012. febr. 23. 14:07
 27/35 A kérdező kommentje:
Ja, és hogy miért nő? Mert a nők nagy része értelmesebb, mint a pasik, bár Rólad ez ne mondható el. :D Tudod vannak lányok, nők, akik férfiak társaságát kedvelik jobban, és vannak férfiak, akik pedig a nőkkel jönnek ki jobban. De értelmezd félre nyugodtan! Lesz.rom :D:D:D
2012. febr. 23. 14:09
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
na, megszólalt a nagyokos... :D
2012. febr. 23. 15:07
 29/35 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvánvalóan nem teljesen százas a kérdező. Sértett kis ficsúr, csak személyeskedni képes. Se füle, se farka annak, amit írogat...téma tényleg lezárva, ez már fárasztó. Nőjj fel, kis lüke :-(
2012. febr. 23. 19:08
 30/35 anonim válasza:
47%
Kergemacska neked van igazad:)
2012. febr. 25. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!