NŐK! Van itt olyan, aki szeret utazgatni, mert pénze és ideje van rá, de egyedül teszi és örülne egy kísérőnek?
Igen, rengeteg fölösleges pénzem van, és imádok utazgatni, így nagyon szívesen elvinnélek magammal, fizetném neked is az egészet, mert miért ne? Így ismeretlenül is teljesen megbízom benned annyira, hogy magammal vigyelek, úgyis a hobbim ismeretlen szexéhes férfiakat luxusutazásokra vinni, természetesen szexuális szolgáltatásokkal megfűszererezve.
Gondolom, ez a célod, mert különben nem hangsúlyoztad volna ki ennyire, hogy női partnert szeretnél.
Szóval nagyon szeretnélek elvinni magammal, sőt, te választhatod ki az úticélt.
Természetesen ironizáltam, ha nem jöttél volna rá. Ez tényleg komoly kérdés volt?
Hát kedves kérdező, úgy tűnik nem vagyok egyedül a meglátásommal, és egyre inkább azt hiszem, igazam van, pedig eleinte csak poénkodtam.
A baj, hogy te csak személyeskedsz, de nem igazán cáfolsz. Hogy is írtad korábban? Gyökerek, akik félreértettek. Volt egy kis halovány megjegyzés arra vonatkozólag, hogy már gyűjtögeted a pénzt.
De amíg te kísérő akarsz lenni, és nem útitárs, arról mindenkinek egy fizetett szolgáltatás kattan be. Akár fiú vagy, akár lány.
Amúgy, hogy lásd, kivel van dolgod, megmutattam két kamasz srácnak a kérdésedet, legörgetve, hogy ne lássák a válaszokat. Hát mindkettő elröhögte magát, és megkérdezték, hogy ez a fiúk..va? Aztán hosszasan elpoénkodtak rajta, hogy nem semmi a "hirdetésed", és bátor vagy, márt így jöhet bármilyen bányarém, és neked akkor is el kell látnod a "kísérői" feladatkört :-)
Ja, és én azt írtam, hogy ülj mellém az iskolapadba, ami gyk. azt jelenti, hogy neked is dolgod lenne ott, ki írt ugyanarról az óráról, ha már itt tartunk? Ej, már megint... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!