NŐK! Van itt olyan, aki szeret utazgatni, mert pénze és ideje van rá, de egyedül teszi és örülne egy kísérőnek?
Én elég jómódban élek.Imádok utazni de a válásom óta egyedül utazgatok mindenhová.Bár én az utazgatást,nem úgy értem,hogy csak a tengerparton napozok,és pezsgőt iszom.Ilyen pihenésre adok 2-3 napot.A többi nap meg megyek,és felfedezem az adott országot.Néha igencsak unalmas egyedül..de hát ez van..
37/N
tegnap 23:29 vagyok-
Megkaptam az üzenetedet.Semmi kifogásom egy útitárs ellen.
Ha érdekel akkor akár idén nyáron már mehetnénk is együtt.A terv Jordánia,egészen pontosan Petra romvárosa. 2 hetet tervezel.Ha érdekel akkor megírom a részleteket,hogy mennyibe kerül a repülőjegy, a szállodai szoba( természetesen nem kötelező ugyanabban a szállodában lenni,ha sokallod a szállodai szoba árát.vannak olcsóbbak,drágábbak,kinek mik az igényei.De szívesen utána nézek az áraknak.A sivatagi túravezetőt is fizetni kell,mert Petrába egyénileg nem lehet eljutni..Szóval ha érdekel akkor összeírom az árakat,és akár utazhatunk együtt..De semmi szex vagy udvarlás,mert ez engem nem érdekel..
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!