NŐK! Van itt olyan, aki szeret utazgatni, mert pénze és ideje van rá, de egyedül teszi és örülne egy kísérőnek?
Kedves rögtön ítélkező válaszadók!
1. Hol olvastátok, hogy a kérdező férfi?
2. És azt, hogy ki akarja fizettetni az útját?
Mert nekem abszolút nem ez jött le..
ma 10:42
Én hívtam,hogy nyugodtan jöhet Jordániába útitársnak.Nem értettem félre.
Írt nekem egy kedves privát üzenetet,amiben leírta,hogy 24 éves,férfi,és jó körülmények között él,csak hát nem igazán utazgatnak.Nem írt szexuális felhívást sem..
Én úgy vagyok vele,hogy tudom,sokszor elég pocsék egyedül utazni és sokszor ezért nem is indulunk el. Akkor miért ne utazhatna velem,ha utazni akar?Utazásaink során nagyon sokszor utazunk idegenekkel együtt.
Ha meg arra gondolt,hogy ingyen utazna,és cserébe szexért fizetne,akkor vállalja nyíltan ezt a lépését.Akkor az ember úgy is reagál rá..
Nos, sokan elsőre ítélkeznek, mert gyökerek. Érdekelne a nyári utazás, igyekszek úgy kalkulálni, hogy meglegyen rá a pénz is. De még nem 100%, hogy tudok menni majd.
De kérlek nézz utána a részleteknek és írd meg mennyiből jönne ki.
Köszi!
Nos, én abszolút nem tartom magam se gyökérnek, se túl gyorsan ítélkezőnek, DE! Olvastam már sok ilyen felhívást, az ötlet egyáltalán nem újkeletű. Csak az egy kissé másképp van megfogalmazva. Ha ilyen kis mimóza vagy, és valóban csak utitársat keresel, kissé át kéne ezt fogalmaznod.
Ugyanis a következő szavak ordítanak belőle:
NŐK! ...van pénze...egyedül van...kísérő.
Mennyivel jobban nézne ki ilyen kulcsszavakkal:
Útitárs...kötelezettségektől mentes.. mindenki saját költségén...ésatöbbi. De hát ezekről itt szó sincs.
Szóval lehet minuszolgatni, meg háborogni, de ez a szöveg egyátalán nem félreérthető, hanem EGYÉRTELMŰ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!