Mennyire ciki ha egy 160 centis,55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?
Akkor ha szerinted kamu akkor minek válaszolsz? Amúgy is örülök, hogy nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják, ha egy kicsit is sikeresebb náluk.
Amúgy, először leszek egyedül külföldön, természetes, hogy izgulok minden miatt..., szerintem legalábbis
ma 18:11 vagyok
Én mondjuk nem azt írtam,hogy kamu,hanem azt,hogy "átlátszó ürügy" a kérdésed..Hogy nem az a lényeg,hogy hány kiló,és mennyi bőrönd lesz nálad,hanem az hogy világgá kiabáld L.A-ba mész..
Egyébként én jó utat kívánok neked,és remélem,kint sem érnek meglepetések..(csak ne kezdj affektálni 4 hónap után,mintha már alig tudnál magyarul,mert az nevetségessé fog tenni)
üdv Oxfordból.
"nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják"
Ezek szerint én nem vagyok magyar. Jó tudni.
A koreai és japán túristák 150 centi magasak és jellegzetes látvány, ahogy a kiscsaj 120 literes hátizsákot cűgöl.
Nem ciki, csak ha fekete színű és rózsaszín virág matricák vannak ragasztva a hátuljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!