Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyire ciki ha egy 160...

Mennyire ciki ha egy 160 centis,55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?

Figyelt kérdés
A következő szemeszteremet nem Magyarországon fogom tölteni, így még ha csak a legfontosabbakat viszem, akkor is megtelik egy bőrönd:), sőt nagy valószínűséggel kettő lesz belőle, mert még egy válltáskát is fogok vinni + a kézipoggyász:) Mennyire ciki ez a sok cucc? Főleg, hogy a bőrönd kb. a csípőmig ér...
2011. dec. 31. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
De, kamu az egész, mert ilyen stílussal, meg ennyi ésszel nem hiszem, hogy kint fogsz tanulni. Nem hiszem, hogy az lenne a legnagyobb problémája annak aki ki megy külföldre tanulni, hogy hogy fog kinézni a bőröndjével a repülőtéren.
2011. dec. 31. 20:35
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor ha szerinted kamu akkor minek válaszolsz? Amúgy is örülök, hogy nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják, ha egy kicsit is sikeresebb náluk.

Amúgy, először leszek egyedül külföldön, természetes, hogy izgulok minden miatt..., szerintem legalábbis

2011. dec. 31. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:11 vagyok

Én mondjuk nem azt írtam,hogy kamu,hanem azt,hogy "átlátszó ürügy" a kérdésed..Hogy nem az a lényeg,hogy hány kiló,és mennyi bőrönd lesz nálad,hanem az hogy világgá kiabáld L.A-ba mész..

Egyébként én jó utat kívánok neked,és remélem,kint sem érnek meglepetések..(csak ne kezdj affektálni 4 hónap után,mintha már alig tudnál magyarul,mert az nevetségessé fog tenni)

üdv Oxfordból.

2011. dec. 31. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
szerinted valaki veled fog foglalkozni??? :))) ott mindenki bőröndökkel van.
2011. dec. 31. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Tok ciki...én mindig csak egy bankkártyával utazok, az meg elfér a belső zsebbe
2012. jan. 1. 16:43
 16/19 Antimod ***** válasza:
59%

"nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják"

Ezek szerint én nem vagyok magyar. Jó tudni.

2012. jan. 1. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A koreai és japán túristák 150 centi magasak és jellegzetes látvány, ahogy a kiscsaj 120 literes hátizsákot cűgöl.

Nem ciki, csak ha fekete színű és rózsaszín virág matricák vannak ragasztva a hátuljára.

2012. jan. 2. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Sőt, ha vissza jössz, szívesen segítek cipelni a cuccokat. :) (L. A-ba sajnos nem tarthatok veled.)
2012. jan. 5. 00:18
 19/19 anonim válasza:
Nagyon ciki, szerintem vidd kézben, vagy szíjmelinda stílusú szatyrokban a cuccaid, manapság az a divatos :)
2012. jan. 16. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!