Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIUK, szerintetek az gaz ha...

FIUK, szerintetek az gaz ha egy lany fius pl szeret meccset nezni (foci, hoki)? Neha siman hord kalapot, polot vagy akar egy laza nadragot ciki ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 17:27
 1/6 A kérdező kommentje:

Baratnoim nem mondanak semmit csak egy sunyi mosolyt latok az arcukon a fiu barataim azt mondjak ok igy szeretnek de lehet h ok csak azert mondjak mert joban vagyunk.

17/l

2011. dec. 28. 17:35
 2/6 LadyLee ***** válasza:
Szerintem ez simán bejön egy csomó srácnak, ne aggódj. Én mondjuk szeretek nőcisen öltözködni, de meccset is nézek és azt tapasztalom, hogy ez inkább bejön a pasiknak, mint nem. Számtalanszor alakult már ki beszélgetés / flört úgy, hogy épp egy sportkocsmában meccset néztem, a srácok meg csodálkoztak.
2011. dec. 28. 17:42
 3/6 Antimod ***** válasza:
Próbálj meg úgy élni, hogy nem másokkal ítélteted meg magadat, hanem magad döntesz a dolgaid felől. Ha kimész egy meccsre, rögtön láthatod, hogy rengeteg nő van ott, és nem is mind fiúval.
2011. dec. 28. 17:56
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat:)
2011. dec. 28. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenél. Főleg öltözködésre. Végre nem az a magamutogatós. Sokkal jobban bejön, hogyha egy lány lazán öltözködik és olyan tulajdonságai vannak amire azt mondom hogy hűha :)

Én nem vagyok oda a tévénézésért. Főleg sportokat nem szeretek tévében nézni, de ha lenne egy ilyen lány, lehet megszerettetné velem. Én inkább csinálni szeretem ezeket.

Tehát nem gáz. Sőt, határozottan bejön :D

És ne változz meg a bnőid vagy más fiúk miatt. Végre van egy lány, akinek van személyisége

21f

2011. dec. 28. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom:)
2011. dec. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!