Mennyire ciki ha egy 160 centis,55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?
Los Angeles:)
Hát végül is igazatok van, ez egy reptéren nem kéne, hogy ciki legyen:D
Egyáltalán nem értem a problémát... Miért lenne ciki? Kinek mi köze hozzá? Ki foglalkozik egyáltalán vele? És még sorolhatnám az ilyen és hasonló kérdéseket.
Ha én Los Angelesbe mehetnék (legnagyobb álmom eljutni USA-ba), biztosan az lenne a legkisebbe gondom, hogy hogy fogok kinézni a bőröndömmel...
Egyébként bocsi, nem meggyanúsítani akarlak, de ez a kérdés tök úgy jön ki, mintha csak le akartad volna írni, hogy Los Angelesbe mész, és ahhoz kerestél volna apropót...
Tényleg bocsánat, ha tévedek, de így érződik.
Azt megértem amúgy, hogy örülsz neki. :)
Sürgősen csökkentsd le a bőröndöd méretét mert így körbe fognak állni a reptéren és kiröhögnek:D
Ha szerencséd van akkor talán a rugdosást és a köpködést megúszod de ebben nem vagyok biztos:D
Ugyan már! Ez a kérdés nem azért irodott hogy megtudja ciki vagy sem.Minden értelmes ember tudja,hogy az utazás ezzel jár..Csak kellett valaki aki végre rákérdez,hogy hova utazik,mert minden áron el akarja újságolni Amerikát..
Egyszerűbb lett volna ha így teszed fel a kérdést.
"Én megyek L.A-ba..Mit vigyek ki magammal?"ez a kérdés értelmesebb lenne.
üdv
Nem kamu, és amiért kérdezték, hogy hova megyek, azért írtam le:)
Jó tény, hogy még nem voltam reptéren és nem tudom, hogy hogyan mennek ott a dolgok...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!