Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Utazik valaki Németországba...

Utazik valaki Németországba húsüzemi munkára a Respect Gold Kft-n keresztül? Tapasztalatokat, hasznos infókat várok!

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/131 anonim ***** válasza:
Én a legelső szerződésemet úgy írtam alá ,hogy név nélkül volt a cég és cégbejegyzés se volt rajta . Én is próbálom hívni de sikertelen mert nem veszik fel a telefont . Vagyis a legelső szerződésem 1 darab papír, ki törölhetem vele.... Félö, hogy a mostanival is. Mit tudtok azokról akik vissza jöttek németböl?
2011. jún. 6. 20:14
 72/131 gyér ***** válasza:
miért volt már kint valaki? vagy miaz hogy hazajöttek?? nekem is már megvolt a tb kártyám ugyhogy nem kellet igényelniük!pedig ha nem történik semmi akkor feljelentés lesz! részemről legalábbis biztos!! sőt nekünk már a minimálbér jár elselyétől! azt mondta az akkor is fizetve van ha ithol vagyunk! vagy nem igy van?? nemtudom mi kerekedik ki ebből de kiváncsi vagyok! remélem mindannyian rosszul itélünk és lesz munka és olyan feltételekkel amiket beigért! majd azért hét közepe felé én is rákérdezek! azért nem veszi ám fel mert kint van! legalábbis nekem azt szokta mondani!
2011. jún. 6. 21:11
 73/131 A kérdező kommentje:
Nekünk annyit mondott még szerződéskötéskor, hogy régebben vmi csokigyárba akartak embereket kivinni, és egy másik magyar kiküldetéses cég lenyúlta előlük a melót, nem tudom, ez mennyire igaz... Ma én is hallottam egy ismerőstől, hogy jöttek haza magyarok hamburgi húsüzemből...Te honnan hallottad? Mit tudtok erről? Ez elég érdekes:S Ennek vhogy utána kéne járni, hogy honnan és miért jöttek haza.
2011. jún. 6. 22:23
 74/131 anonim ***** válasza:
ma probálta hivni őket valaki?
2011. jún. 7. 10:43
 75/131 anonim válasza:
Ma fél tizenkettőkor hivtam. 5.re felvették. délutánra várnak telefont N.o-ból és állitolag utána mindenkit felhivnak. talán lesz pontos indulási dátum. most nem forszirozták a 15.-ét.
2011. jún. 7. 12:25
 76/131 anonim válasza:
még egy. rákérdeztem az itthoni fizetésre, a válasz az volt, hogy nem dolgozok, tehát pénz sincs. pedig elvileg május 17-től alakalmaztak, határozatlan időre.
2011. jún. 7. 12:29
 77/131 anonim ***** válasza:

Na figyi okoskák!!! Ma voltam a munka ügyi központban, jól le kaptak, ugyanis 8 napon belül kell jelentkezni a munka vállalónak a szerződéssel, tudatva a hivatallal, hogy munkába álltál. Ami a szerződést illeti, minden rendben vele, a munkáltató köteles a meg állapodott bért fizetni, attól a naptól amelyik a szerződésben szerepel. Egy a bökkenő, melyik nap az amikor fizet??? ( Ha lesz miből )

Tud e valaki újabbat? Esetleg beszélt e valaki Attilával személyesen? Mivel biztatta?

2011. jún. 7. 13:52
 78/131 gyér ***** válasza:
az okés hogy ha munkába álltál! de itt senki sem állt munkába! amugymeg mi köze van a munkaügyinek hogy én dolgozom e mert szerintem semmi!!! mindenegyes munkahely változásomat közölnöm kellene velük mert én akkor igen le vagyok maradva! és még mindig élek!! amugymeg nem a munkaadonak kéne az adohivatalban meg a tb nél lejelenteni a munkását?? mert ez nem történt meg 1 ével!!!! nem tudok semmi mást énsem az indulásrol csak amit itt olvastam! nem akarom hivogatni őket majd csak csütörtökön kb!!
2011. jún. 7. 13:59
 79/131 anonim ***** válasza:

Amennyiben valamilyen szociális segélyen vagy, igenis köteles vagy jelentkezni a munka ügynél, január 1 változott a jogszabály.

Ami a munkabért illeti, azt mondták igenis köteles fizetni, mivel érvényes a szerződés. Arról nem tehetünk, hogy nem tud munkát biztósitani.

2011. jún. 7. 14:29
 80/131 anonim ***** válasza:
azért csodákra ne várjatok munka nélkül,fizetés,bárki hibájábol is nem melozunk,ha valakit már hivtak Attiláék,irjon hátha nem kéne találgatoznunk.
2011. jún. 7. 15:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!