Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Utazik valaki Németországba...

Utazik valaki Németországba húsüzemi munkára a Respect Gold Kft-n keresztül? Tapasztalatokat, hasznos infókat várok!

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:42
 121/131 anonim ***** válasza:
Hol kaptad el Attilát ?Mert én nem tudom el érni se telefonon se az irodában .Én is leszedném a fejét a pénzért.Milyen mesével hitegeti az embereket hova akarja őket vinni dolgozni .Eddig is ezt csinálta nem látjátok.
2011. jún. 22. 12:43
 122/131 gyér ***** válasza:
senki nem tud semmi ujjat mondani attilárol! halylando fizetni vagym???
2011. jún. 27. 08:50
 123/131 anonim ***** válasza:
nem lehet őket elérni,ha bármilyen biroságon tanuskodni kell állok bárkirendelkezésére.másfél honap hülyités igen sokba került nekem.az irásbeli felmondást megkaptátok?
2011. jún. 28. 12:48
 124/131 gyér ***** válasza:
még nem kaptam semmit! nembaj mert amig nem kapok vagy nem irom alá a felmondást addig valosnak tekintem a szerződést és annál több pénzel fog tartozni!!! nekem az ügyvédem már elküldte neki a felszolitást! ha nem kap a fejéhez akkor jön a polgári per!
2011. jún. 28. 15:18
 125/131 anonim ***** válasza:
tudja-e valaki be vagyunk-e jelentve a tb -hez,mert igy nem tudunk más céghez menni ha nincs meg a 30 napos jogviszony,igy megint mi szivunk.
2011. júl. 1. 19:55
 126/131 gyér ***** válasza:
én ugy tudom nem vagyunk bejelentve!! sehova sem!! nemlaknék ilyen messze biztos bementem volna ehez az irodába párszor!! nagyon sunnyog!!
2011. júl. 2. 08:48
 127/131 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Attila lehúzta a redőnyt ne is keressétek mert az irodát is elköltöztette .Mivel bejelentettem a Debreceni munka felügyelőségen .A munkából nincs semmi és nem is lesz .Bejelentve senki nincs .Bővebb információért itt értek el :email címem edina0906@citromail.hu vagy telefonon :06705429065.

Tisztelettel Fábián Györgyné

2011. júl. 2. 12:08
 128/131 gyér ***** válasza:
szoval nem tud senki semmi ujjat?? van még valaki aki feljelentette még valaki???
2011. júl. 8. 20:48
 129/131 anonim válasza:
milyen meló ez és milyen Attila?
2013. febr. 1. 02:09
 130/131 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem lenne pár kérdésem a lipót -hús kft-vel kapcsolatban.Olvastam olyat,hogy a napi 33 eurón kívül,van még 200-250 euró alapbér,létezik ez? És olyat is,hogy előttek kell lennie munkahelyednek,közvetlenül előtte,vagy úgy is jó ha ebben az évben volt már? És pontosan mennyit lehet keresni,ill,mennyi a havi költségem? Megbízható a cég? Mennyi idő múlva lehet kimenni a tájékoztató után(nekem most 28.-án lessz itt Pesten) és mennyi az esélye,hogy fel is vesznek? Ill, ha nem sikerülne tud e valaki hasonló,NEM KAMUS céget aki ilyenekkel foglalkozik,ill hallottam hogy nürngbergbe is van pulykafeldolgozó,esetleg ott többet lehetne keresni? Előre is köszönöm a válaszotokat,és a segítségeteket,ha valaki tud még valami információt,vagy hogyan lehetne kijutni németbe valami nem átverős céggel nyelvtudás nélkül ,légyszi írjon nekem ill az ais aki most 2013-05-28 -án jönn a lipót hús pesti tájékoztatójára. Köszönöm.
2013. máj. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!