Utazik valaki Németországba húsüzemi munkára a Respect Gold Kft-n keresztül? Tapasztalatokat, hasznos infókat várok!
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:42
111/131 anonim válasza:
Milyen pénzt igérgetnek??? Amit beszedtek az emberektől előre, vagy azt a pénzt ami a munkaszerződésben fizetésként van megjelölve?
112/131 gyér válasza:
hát ha nekem odakéne utaznom innen ahol lakom abbol biztos botrány lenne!!! szépen küldje postán vagy utalja mitbánom én!! és nem csak a 12500ft-ot hanem a szerződés szerint ami jár mindent!! plussz egy honap felmondási időt!!! amugy én már megtettem az első lépéseket jogilag a cég ellen!!! ugyhogy sokáig már nem fognak müködni! azt várom mikor vesszük már észre hogy ezek a cégek olyan könnyen veszik be a pénzt de amikor vissza kell adni akkor csendbe van mindenki! nahát ezt én nem egyszer jártam meg nagyon sokat buktam ezeken régen megfogadtam nem megyek bele többet ilyenbe és most mégis hibáztam!! de most nem hagyom magam mert ha az első lépés nem sikerül megyek tovább jogilag és fizetni fognak ezt garantálom!!!
113/131 anonim válasza:
valakinek fizettek már valamit?
114/131 anonim válasza:
Én is meg tetem az első lépéseket,mivel ATTILA semmire sem hajlandó. Akinek érvényes munka szerződése van jelentkezzen a Debreceni munka ügyi felügyelőségen,és ott meg teszik a szükséges intézkedést.Ma voltam és azt mondták,hogy Attila köteles a munkabért fizetni amennyiben felmond még 1 hónap felmondási időt is ezen kívül minden járulékos ki adást ami az ügyhöz tartozik.Jó volna egy szere menni Debrecenbe,így hatékonyabban tudnának velünk foglalkozni.Aki érdekelt jelezze privát üzenetben.Ezt a lépést mi előbb meg kell tennünk így is sokat veszíttetünk.
115/131 gyér válasza:
szoljon azért valaki ha már kapott vissza pénzt!! és most csak a 12500 ra gondolok mert a többi az ugyis hosszu ügy lesz!! amugy meg ha ilyen gerinctelen volt az a német cég az attilának kéne ellenük erősebben fellépni ugyanis miattuk érte őt kár meg minket is! de szerintem az mese!!! köszi én már itt saját ügyvédemen keresztül megtettem a felszolitást legkésőbb holnap megis kapja az első levelet az attila aztán ha nem kap észbe akkor kapja a többit de az már birosági lesz!!! fel sem lehet már hivni vagy mi???????
116/131 anonim válasza:
gondolkodjatok ha visszaadja a 12 550-at a kft tőkéje elúszott a semmiért fogsz biroságra járni évekig mert csak a törzstőkéig felel a kft én már végig csináltam 1 behajthatatlan ügyet 6 év ment rá és semmi.sok türelmet kivánok.
117/131 gyér válasza:
van valami uj hir a cégről??? vagy még mindig ugyan az a semmi? valaki kapot már pénzt?
118/131 anonim válasza:
nekem azt mondta lehet lesz melo heteken belül,de nem akarja elkiabálni,más beszélt vele?
119/131 gyér válasza:
kapott már valaki vissza pénzt?? vagy tudcni valami ujdonságot???
120/131 anonim válasza:
Sziasztok !
Én már kaptam pénzt igaz nagy veszekedésre ,azt mondta a többit is rendezi .De azt mondta ne szóljak senkinek meg ígérte a fel mondási pénzt is .Követelőzettek tik is hátha sikerül sok szerencsét és ki tartást .Én már meg kaptam amit akartam !!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!