ADRIA! Horvátország! Tippeket (tapasztalatokat), hogy hova érdemes menni?
Adria,horvátország,tengerpart!
Érdekelnének,helyek,tippek,költségek,szállásinfo,stb...!
Mit és hogy érdemes csinállni!
Várok kovábbá minden ezekkel kapcsolatos tippeket,tapasztalatokat!
Életem legjobb nyaralásai kötődnek oda. Sajnos már elfelejtettem, pontosan mi a város neve, ahol voltunk, de a szállás "relatíve" olcsó volt (apartmanban 1 hét kb. 40.000/szoba svédasztalos reggeli-vacsorával, mindez kb. 5 éve)
Csodálatos a táj, meg hát maga a tenger. Sok tengerparti kisváros van, ott is érdemes körülnézni, nagyon ragyogó tud lenni a hangulatuk. A nagyvárosokat sztem csak akkor érdemes megnézni, ha belefér az időbe és útiköltségbe. Ami viszont kötelező, az a naplemente a tengerparton! :)
Nei Pori!!!!
Ősszel!!!!
9 euró/fő/éjszaka
nem vicc!
Mi átmentünk a Meteorákhoz,a szomszédos városokba,meg hajókázi!Isteni volt!!!!
A szálló neve most nem jut eszembe,csak a tulaj neve:Theodoros(Todorosz)
majud írj privit és részletesebben leírom milyen volt:)
Rab!!!
asszem igy irják..
a legszupibb hely horvátországban!!!!!!!!
Kösszönöm az eddigi vállaszokat!
-A határátkelöknél mi a szokás?
-Milyen az autopályadíj? Mennyibe kerül?Fizetőkapuk hogy müködnek?
-Neten érdemes szállástfogléalni?
1. vagyok
- Igen, neten is megfelelően működik a foglalás. (Apámék minden évben ugyanoda mennek, és neten foglalnak)
- Az autópálya úgy megy, hogy szakaszonként vannak fizetős kapuk. Bedobod a pénzt és mehetsz tovább. Ha nem dobod be, talán megfordulhatsz és lemehetsz, ezt nem tudom. A díj: pár száz Forintokra kell gondolni. Nem drágább, sőt talán még olcsóbb is relatíve, mint itthon. Tartsatok erre külön aprót.
- A határnál mennyiségi korlátozás van bizonyos dolgokra (fejenként, cigaretta azt hiszem 1 karton, kenyérből kb. 2 kiló stb) szóval nagy tételeket ne vigyetek és nem lesz gond. Útlevél kell gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!