Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Milyen biztonsági előkészülete...

Milyen biztonsági előkészületeket ajánljátok egy egyedül utazó lánynak?

Figyelt kérdés
Munka miatt egyedül kell utaznom több olyan országba ahol nem valami jó a közbiztonság, sőt kifejezetten nem ajánlják magányos nőknek. A cég garantálja a biztonságom, de szeretnék én is lépéseket tenni. Már összeszedtem pár dolgot (ajtózár, risztó, lopásbiztos táska, life360 app stb) de szeretnék még biztosabb lenne a dologban.
nov. 29. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nov. 30. 13:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát sokra nem mentem veletek köszi.

Olyanok válaszát várom akik utaztak egyedül. Nem fogok senkivel lefeküdni. Férjem van. Nem vagyok ilyesmikre kíváncsi.

Az pedig hogy nem hiszitek el nem az én bajom, mindenki azt hiszi másról amire ő maga képes.

Már többször is utaztam ilyen országokba de mindig volt társam, ennél a cégnél egyedül utazik mindenki. Szóval még egyszer, önvédelmi tippeket keresek, nem pedig olyanok véleményét akik szerint egy üzleti útba beletartozik akármilyen szexuális együttlét.

dec. 1. 23:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy azt még hozzátenném 9es, hogy nem üzletkötés miatt megyek, hanem azért hogy betanítsam a pénzügyi csapatokat. Lehet neked ez hihetetlen, de szóba állnak velem, mert az anyacég azt mondta nekik. Ez már a 21.század a versenyszférában csak az információ számít nem az átadó neme.És igen én is hallottam Indiáról és a többi esetről, ezért is szerettem én is tenni az ügy érdekében. Mert a cégben nem lesz bajom, de a hotelben már lehet.
dec. 2. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Egy hotelben sem lehet/lesz bajod, mert az a hotel csödjét jelentené

Nem kell elhinni minden rémhírt, föleg a magyar hírekben rengeteg oylasmit lehet olvasni, ami egyértelmüen kitalált történet!

dec. 2. 08:12
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes, nekem egy egyetemi tanszékvezető mondott kutatási együttműködésről olyat, hogy "Indiába nem küldhetek nőt, mert ott az a gondolkodásmód, hogy minden nő k....".

Lehet, hogy kicsit túlzott, de nyilván nem alap nélkül mondta.

dec. 2. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
15-ös! Lehet, hogy ez a gondolkodásmód, de ha multinál dolgoznak, akkor nem adhatnak neki nagyon hangot, mivel minden cégnál van egy ún. Code of Conduct. Több indiai kollegám van, akiknek német, amerikai, magyar főnökeik vannak, akik nők.
dec. 2. 13:27
 17/19 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Kézfertőtlenítő, hasmenés ellen szén tabletta, fájdalomcsillapító, ragtapasz - ezeket mindenképp vinném.
dec. 11. 08:11
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

nézegess rettegős tiktokokat, írd be hogy girl meg safety és biztos kidob egy csomó bizbaszt, amire elszórhatod a pénzedet amazonon és jól fogod magad érezni tőle.

amúgy légy normális, tartsd tiszteletben a helyieket, és ne kószálj el arra, amerre a kísérőd megmondta, hogy ne tedd.

meg persze a 17 által írt dolgok fontosak, idegen bioflórába mész, tehát figyelj az egészségedre, amivel a helyiek együtt nőttek fel, az téged kinyír fél perc alatt XD általános tapasztalat továbbá, hogy kisázsiában és az egykori szu területén fogadd el azt a pohár röviditalt, mert hatékonyan kezel mindenféle, az emésztésed számára idegen vírustörzset. legyen kész oltási programod mire felszállsz a repülőre.

jan. 8. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Hasmenés ellen vigyél gyógyszert.

Más a bélflóra, bár sok helyen megfordultam, néhol szügség volt rá, de a helyben kapható gyógyszerek is hatékonyak.

jan. 8. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!