Most akkor kinyithatják a bőröndöt, vagy nem nyithatják ki, stb? Vettem egy bőröndöt amin számkódzár van, de kis kulcs is, hogy a biztonságiak ki tudják nyitni. Természetesen amikor visszakaptam semmi sem hiányzott belőle, de a zár ki volt nyitva.
Lopni próbáltak belőle esetleg? Vagy a biztonságiak vizsgálták át? Van egy másik bőröndöm. Azon nincs kulcs, csak a számkóddal lehet nyitni. De ha azt le merem úgy zárni felfeszítik?
Fóliázzam körbe? Mit kell erről tudni?
Protokollszerűen belenéznek? De nem kéne ilyenkor szólni, vagy értesíteni, vagy megjelölni?
Spanyol-Budapesti járaton történt, semmi sem hiányzott belőle csak meglepődtem, hogy nyitva volt a zár, vagy kinyitották, vagy belenéztek.
" de kis kulcs is, hogy a biztonságiak ki tudják nyitni"
Komolyan azt gondolod, hogy egy "kicsi kulcs" nélkül nem tudják a vámosok kinyitni.
Elárulom, hogy mindenki ki tudja nyitni a reptéren. Még a 8 általános végzett csomagpakolók is néhány mp. alatt.
A csomagpakolók egyetlen golyóstollal szokták kinyitni, majd átkutatás után néhány másodperc múlva visszacsukni.
A youtube tele van ezekkel a nyitásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!