Hogyan tudok Londonból Budapestre magammal hozni, "tölténysor öveket"? Átjutni a biztonságiakon, hogy ne higgyék hogy terrorista vagyok.
Most voltam Londonban. A reptéren hazafele (London - Luton) tényleg komoly az ellenőrzés.
Két dologt javaslok. A bizonytalanabb a feladott poggyászban való hazahozatal. Ugye ahhoz nem férsz hozzá a repülőn és abban kést stb is fel lehet adni, de minden esetben előbb tájékozódj a reptéren.
A másik dolog amit én csinálnék, hogy személyes poggyászként vinném.. magamon. :)
Nekem a reptéren a bakancsomat, övemet is le kellett venni a fém meg vastag talp miatt.
A legegyszerűbb ha az övet magadra rakod..
Úgyis le kell venni aztán átvilágítják akkor látszódni fog hogy nincs benne semmi.
Attól, hogy nem éles a töltény, attól, hogy nem eredeti kiképzésű a töltény még félelemkeltésre alkalmas. Nem minden gépeltérítő sütötte el a fegyverét. (Amúgyis tudjuk, hogy nem is célszerű egy túlnyomásos gépben fegyverrel lövöldözni.)
Ebből eredően még ha csak műanyag is, akkor is esélyes a félelemkeltésre. Elvégre nem jelentik be, hogy kinek mi van a csomagjában. Pont ezért nem fogják felengedni a gépre.
Viszont feladott csomagban mehet - ha nem lőszer. Ha lőszernek minősíthető, akkor speciálisan szállítható, és szükségesek a megfelelő okmányok hozzá. De akkor is szállítható.
"atjutni a biztonsagiakon" haaaaat, nekunk Londonban a repuloteren kellett hagynunk a kisfiam vizipisztolyat, most is azt emlegeti a draga.
Szerintem kerdezd meg, ha lehet akkor ugyis engedik, ha nem akkor ne kockaztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!