Milyen biztonsági előkészületeket ajánljátok egy egyedül utazó lánynak?
Konkrétan milyen országokról van szó?
Csak főváros, vagy vidék is, mely városok?
Konkrétan van itt minden, Marokkó, India, Irak, Németo. stb.
Van kis falu, van hogy főváros.
Attól függ hol van a telep ahol dolgom van. De nem is ez a lényeg, én csak arra vagyok kíváncsi hogyan vigyázzok magatokra egyedül egy ismeretlen környezetben.
SZerintem is óvszert vigyél. És kérdezd meg a HR-esed.
És kérlek ne okoskodj. Nem a te kategóriád.
"Munka miatt egyedül kell utaznom több olyan országba ahol nem valami jó a közbiztonság, sőt kifejezetten nem ajánlják magányos nőknek. A cég garantálja a biztonságom, "
Nem tartom hihetonek, hogy egyedul utazol hivatalos uton pl. egy muszlim orszagba, ahol pl esetleg a nok nem is mehetnek be mindenhova, vagy a nok nem mehetnek utcara egyedul, ahol egy no nem "targyalokepes", ahol egy novel nem fognak kezet, stb. Vagy India, ahol gyakori, hogy huszonoten eroszakolnak meg egy maganyos not, es meg meg sem buntetik erte oket. Es annak ellenere, hogy egyedul utazol, ok aztan igen, garantaljak a biztonsagodat, mert atgondoltak a helyzeteket. Ne rohogtess.
Valami hihetobb sztorit irj, kerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!