Szerintetek FM rádiót kidobnak a reptéri ellenőrzésen?
Figyelt kérdés
Hamarosan külföldre utazunk, ez a hobbim, és van egy komolyabb készülékem, ami laikusnak talán fura lehet kívülről.
Nem nagy, zsebrádió méretű, mert konkrétan az is. :D
Ezzel lehet gond a biztonsági ellenőrzésen? Viszonylag nagy az értéke, aggódom, de szeretném magammal vinni.
Nem adó természetesen, csak vevő.
szept. 28. 22:20
1/5 anonim válasza:
Ha a mérethatárokba belefér és az akksija (ha van) sem túl nagy ahhoz, hogy felvidd a fedélzetre, akkor nem fogják kidobatni.
2/5 Gál Gábor 2024 válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem fogják kidobni, de lehet, hogy kiszedik a táskából, hogy szemügyre vegyék.
4/5 BeefEater válasza:
Adót is vihetsz ha egyébként legális.
Én volt, hogy régi (70-80-as évekbeli) kisrádiót vittem. A csomagomat nem engedték át, de utána gyorsan megállapították, hogy rádió, nem bomba és már mehettem is.
5/5 hungaroboy válasza:
Átengedik, de lehet hogy megnézik. Ha megnézik, az akkumulátort is kiszedethetik belőle veled, legalább ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!