Most először szeretnénk kipróbálni a booking.com taxit reptéri transzferhez külföldön. Utazós facebook csopiban kb 3-4 véleményt láttam, ők elégedettek voltak, de szívesen olvasnék mèg tapasztalatokat, ha használtátok már, kérlek írjátok meg, milyen volt. Isztambul az úticél.
Hát én nem tudom, bookingon genius szinten vagyok, az utóbbi 10 évben évi 20-30 foglalásom volt, 60% USA, 35% EU 5% rest of the world, kivéve egy másfél évet a Covid alatt, soha, semmilyen problémám nem volt a szállásfoglalással és néha, főleg az USA-ban jelentős kedvezményeket kapok, ha rajtuk keresztül foglalok bérautót.
Transzferre akármerre jártam a világban, sosem volt szükségem a bookingon keresztül foglalni. Vagy kifejezetten jó a tömegközlekedés, vagy megoldja az Uber, Lyft, Grab trio a dolgot.
okt. 9. 20:27
12/21 anonim válasza:
#11 Persze, amíg csak foglalsz és fizetsz, addig minden oké. De amint valami problémád van, a Bookingra ne számíts.
Én inkább közvetlen a hotelnél foglalok.
okt. 9. 21:02
13/21 anonim válasza:
De közel 200 alkalommal egyetlen problémam nem volt. Mondjuk mindig jól bevált láncoknál foglalok
okt. 9. 21:22
14/21 A kérdező kommentje:
10-es: azért gondoltam megosztani a tapasztalataimat, hogy ha valaki másban is felmerül, és megtalálja ezt a kérdést, akkor találjon rá választ. Egyébként minden rendben volt.
okt. 10. 09:02
15/21 anonim válasza:
Rendes vagy, hogy visszajeleztél
okt. 10. 16:27
16/21 anonim válasza:
#13 Persze, ha csak nagyvárosokba mégy és csak az Accor/Mariott/Hilton jön szóba, az más.
okt. 10. 17:08
17/21 anonim válasza:
Ez igaz. Csak azért, hogy olcsóbb legyen nem megyek bele tegnap indult családi panzióba, meg third party megoldásokba.
okt. 10. 19:51
18/21 anonim válasza:
De mint írtam, ez csak nagyvárosokban működik. Nem mindenki akar városban bóklászni. Egy hegyi kirándulóhelyen vagy természeti környezetben nem találod meg ezeket a hotelláncokat, szóval marad a helyi hotel/motel és nem azért, mert az olcsót keresi az ember.
okt. 11. 09:36
19/21 anonim válasza:
Hát az USA-ban működik a kisebb helyeken is. Tele van az ország túlárazott motelhálózatokkal, amik amellett, hogy marcsa szagtól bűzölögnek, arra jók, hogy egy éjszakára meló közben megálljak. Indiana közepén, Semmi-alsón is simán kezelik, hogy innen Rákospalotáról foglaltam a bookingon keresztül, 5 percen belül a szobában vagyok. De tudom, nem tipikus az élményanyagom, a többség nyilván valamilyen szabadidős tevékenység során foglalna szállást.
okt. 11. 17:29
20/21 anonim válasza:
Hát ez az! Munka esetén teljesen más az ember preferenciája hotel terén, mert ott annyi a lényeg, hogy a munkavégzés közelében legyen és megbízható.
Nyaraláskor megint más. Mi pl kétszer voltunk Ausztriában, nem Bécsben, hanem vidéken és mindkétszer kisebb vendégházban voltunk, ami Bookingon nem is volt fent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!