Adnátok tanácsokat, elmondanátok a tapasztalataitokat?
Költözöm Hollandiába, de nem tudom, miket pakoljak a bőröndbe. Eddig úgy néz ki, hogy nem is elég egy feladott poggyász... A bőröndöt átlátszó fóliával körbetekerjem?
Segítsetek nekem, meséljetek külföldre költözésről, adjatok tanácsot, légyszíves!
Kicsit nyers volt az első de végül is igaza van.
1. Fólia felesleges. Sokan csak butaságból vagy azért tekerik körbe mert szar a bőröndjük, és nem akarják, hogy szétnyíljon. De ha mindenáron fóliáztatni akarod, akkor vegyél, és otthon ingyen magad is körbe tudod tekerni. Hogy mit pakolja a bőröndbe? Azt ami fontos. Mindenképpen pakold el a fontos irataidat, ha van gyógyszer amit napi szinten használsz. Pár ruhát. Nagyon más nem kell, mert az első havi béredből simán betudsz vásárolni. PL: A pipere cikkek sokkal olcsóbbak Hollandiában mint otthon. Ezért nem érdemes 5 kiló pipere holmit cipelned.
Teljesen fölösleges volt az első - állítólag nyers - válaszomat kérdezni, mert kb annyi volt benne, hogy a kérdező helyett senki nem fog különbséget tenni FONTOS és NEM FONTOS dolgok közt. IGen, volt némi célzás a mentális állapotára is, meg arra, hogy a hurkatöltőt nem kellene elvinni, de hát ilyen az élet. Fpleg Hollandia. Pofonokat oszt pofonok után az életképteleneknek.
A ti dolgotok, szerintetek az élet szabálysértő, vagy én.
Én is költöztem már külföldre. Egy börönd simán elég. Ruhát ne sokat. Kb. egy hétre valót. Pipereholmikat szintén pár napra valót. Ott is lehet kapni sampont. Inkább fényképeket a családról. Magyar zenét, könyvet. Hiányozni fog majd. Okmányok, bizonyitványok, igazolványok és hiteles forditásuk. Gyógyszerek, amiket rendszeresen szedsz, és nem fájdalomcsillapitora gondolok. H
Fóliázni meg fölösleges. Én lakatot sem használok. Kötegelövel lezárom, hogy ne nyiljon ki utközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!