Akik már jártak Angliában, elmondanátok nekem a tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Áprilisban fogok menni Angliába, de még sohasem voltam, ezért: 1. Milyen ruhákat vigyek? 2. Sapka, sál, kesztyű szükséges?
Hogy esik az eső, azt tudom, arra fel vagyok készülve, de az angol áprilisi időjárásra nem. :)
15/L
2013. márc. 9. 14:28
1/6 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy az angol emberek egyik kedvenc beszédtémája az időjárás. Ez valószínűleg azért van, mert ott tényleg napról-napra, van, hogy óráról-órára változik az idő, úgyhogy ezt elég nehéz megmondani. Az április még nálunk is szeszélyes, nem hogy Angliában. Esőre számíts, az amúgy is sokat esik ott, de kifoghatsz napsütéses időt. (Én most január végén voltam Londonban, verőfényes napsütés, és plusz 7-8 fok volt.) Rétegesen öltözz, sztem elég már akkor a tavaszi, vagy átmeneti kabát, de vigyél meleg cuccokat is, hogy alá tudj öltözni, biztos, ami biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. márc. 9. 15:21
3/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy szélre és esőre készülj, ne hidegre.
4/6 anonim válasza:
1 hete vagyok Londonban, és a második nap levettem a nagykabátot, és elkezdtem a vékonyabbat hordani. Mondván jön a jó idő. Erre ma majdnem lefagytam, pedig csak 10 percet álltam a buszra várva.
Ha nagyon fázós vagy, akkor sapka sál kesztyű nyugodtan jöhet. De van aki rövidnadrágban fut mindennap...
5/6 anonim válasza:
Széldzsekit szerezz be lehetőleg vízállót én két hetet voltam nyáron és nagyon sokat segített esernyőt vigyél és ha netközelben leszel csekkold az időjárás jelentést mindennap ;) Ruhákból nem kell szerintem kesztyű viszont sapka és sál annál inkább.Ajánlom még a hosszú ujjút de kötött és nagyon vastag sztem nem szükséges.jó utat!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. márc. 11. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!