Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a booking.com taxiról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most először szeretnénk kipróbálni a booking.com taxit reptéri transzferhez külföldön. Utazós facebook csopiban kb 3-4 véleményt láttam, ők elégedettek voltak, de szívesen olvasnék mèg tapasztalatokat, ha használtátok már, kérlek írjátok meg, milyen volt. Isztambul az úticél.

Köszi előre is!

okt. 6. 20:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Hát én biztos nem rajtuk keresztül foglalnám. Szerintem még a reptér honlapján is olcsóbb verziókat fogsz találni, pedig általában az sem éri meg.
okt. 6. 21:57
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Bookingon max. szállást foglalnék.

A bookingnak nincs saját taxitársasága. Simán hívhatnád közvetlenül az adott taxitársaságot és akkor a bookingnak járó x% jutalék nélkül kapod meg ugyanazt a szolgáltatást.

okt. 7. 03:57
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

A Booking.com egy mocsok lehúzós trágya banda. Fel kéne szántani az egészet és a helyét behinteni sóval.

Ha jót akarsz magadnak, soha semmire nem használod, mert biztos, hogy mindent olcsóbban kihozol, ha magadnak intézed.

Egyébként meg érdemesebb sima taxi helyett a Bolt vagy az Uber használata.

okt. 7. 15:02
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi
okt. 7. 19:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt egyébként tudod te, Isztambulban mi a fenéért kell neked taxi, amikor ott a METRÓ? GYORS ÉS OLCSÓ.

EGyébként én már foglaltam többféle transzfert is náluk. Megbízhatóak voltak, bár néha másik szolgáltató olcsóbb volt.

De még egyszer, Isztambulban csak a dilinyósok nem használják a metrót.

okt. 8. 20:33
 6/21 anonim ***** válasza:
11%
Például
okt. 8. 21:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Használni fogjuk a metrót is, de hazautazáshoz taxival szeretnénk menni a reptérre. Köszi
okt. 8. 23:40
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
A Booking-al amúgy a legnagyobb probléma, hogy ha bármi baj van, magasról tesznek az ügyfélre. Mi úgy jártunk, hogy hamis információk voltak a hotelről a Booking felületén, aztán amikor jeleztük, a Booking a hotelre mutogatott, a hotel meg a Bookingra. 70 ezer forintunk bánta. Akkor eldöntöttük: soha többé Booking, húzzák le magukat a WC-n!
okt. 9. 08:56
 9/21 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy így jártatok!

Eddig nekünk szerencsére mindig bevált a bookingon foglalt szállás, de sok rémsztorit olvastam már róluk.

Végül 1 út taxit foglaltunk rajtuk keresztül, kiderül, milyen lesz. Majd megírom a tapasztalatainkat. Köszi a véleményeket.

okt. 9. 09:39
 10/21 anonim ***** válasza:
8%

Mondjuk szerintem senki nem kérte, hogy megoszd az utólagos tapasztalataidat. Mint látod, a válaszadók egy része soha nem utazó félidióta, akik eleve nem foglalnak a booking-gal, mi többiek meg tudjuk, milyen szolgáltatást kapunk.

De azért aranyos a szorgalmad.

okt. 9. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!