Mik a tapasztalataitok a booking.com taxiról?
Sziasztok!
Most először szeretnénk kipróbálni a booking.com taxit reptéri transzferhez külföldön. Utazós facebook csopiban kb 3-4 véleményt láttam, ők elégedettek voltak, de szívesen olvasnék mèg tapasztalatokat, ha használtátok már, kérlek írjátok meg, milyen volt. Isztambul az úticél.
Köszi előre is!
Bookingon max. szállást foglalnék.
A bookingnak nincs saját taxitársasága. Simán hívhatnád közvetlenül az adott taxitársaságot és akkor a bookingnak járó x% jutalék nélkül kapod meg ugyanazt a szolgáltatást.
A Booking.com egy mocsok lehúzós trágya banda. Fel kéne szántani az egészet és a helyét behinteni sóval.
Ha jót akarsz magadnak, soha semmire nem használod, mert biztos, hogy mindent olcsóbban kihozol, ha magadnak intézed.
Egyébként meg érdemesebb sima taxi helyett a Bolt vagy az Uber használata.
Azt egyébként tudod te, Isztambulban mi a fenéért kell neked taxi, amikor ott a METRÓ? GYORS ÉS OLCSÓ.
EGyébként én már foglaltam többféle transzfert is náluk. Megbízhatóak voltak, bár néha másik szolgáltató olcsóbb volt.
De még egyszer, Isztambulban csak a dilinyósok nem használják a metrót.
Sajnálom, hogy így jártatok!
Eddig nekünk szerencsére mindig bevált a bookingon foglalt szállás, de sok rémsztorit olvastam már róluk.
Végül 1 út taxit foglaltunk rajtuk keresztül, kiderül, milyen lesz. Majd megírom a tapasztalatainkat. Köszi a véleményeket.
Mondjuk szerintem senki nem kérte, hogy megoszd az utólagos tapasztalataidat. Mint látod, a válaszadók egy része soha nem utazó félidióta, akik eleve nem foglalnak a booking-gal, mi többiek meg tudjuk, milyen szolgáltatást kapunk.
De azért aranyos a szorgalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!