Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Nem gáz egyedül utazni messzir...

Nem gáz egyedül utazni messzire, ha nincs kivel?

Figyelt kérdés
Egyrészt szeretnék világot látni, másrészt ne ítéljetek el, de külföldön szeretnék prostizni, mert nagy szenvedélyem. Elvileg vannak ilyen szervezett utak. Thaiföldre mennék, mert ott elvileg nagyon szép prostik vannak. Ha esetleg valakinek van kedve hozzám csatlakozni, akkor szívesen ismerkedek vele. Összefoghatunk, segíthetjük egymást. Vagy mennyire gáz csapódni egy társasághoz egyedül szervezett út keretében? Eléggé parázok a repüléstől is pl vagy attól hogy elveszek ott messze Thaiföldön, de szeretnék prostizni, mert mostanában nem vagyok elégedett a magyar és a Magyarországra jövő külföldi prostikkal. Plusz azért másodlagosan benne van az utazás élménye is. Nem fognak kinézni, különcnek tartani a többi utas? Egyáltalán mondjam el nekik, hogy elsődlegesen prostizni megyek külföldre? Nehezíti a dolgot, hogy kényszer beteg vagyok, amire szedek gyógyszert, meg szorongó és szerencsétlen, magának való. Nem tudom egy ilyen ember hogyan érezné magát egy ismeretlen csoporttal. Viszont egyedül meg tuti eltévednék. Ez van perverz vagyok és vágyok erre-arra, de mindent csakis a saját pénzem rovására költök. És hallottam egy ismerősömtől, hogy Thaiföldre sokan mennek szexelni, mert sok a szép prosti.

2023. okt. 16. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Konkrétan nagyon primitiv ember lehetsz eletben is.

Sajnalom a csaladod hogy ilyen beteg gyerekuk van.. Asd el magad a fold ala te IQ bajnok

2023. nov. 12. 13:41
 22/26 A kérdező kommentje:
Még egy hülye kis féreg, akinek fogalma sincs arról, hogy egy mentális beteggel, hogyan kell bánni. Majd a te autista gyerekedet is kívánom, hogy bántsák úgy, ahogy te engem és akkor majd rájössz, hogy mekkora féreg dolog bántani azért valakit, mert beteg.
2023. nov. 14. 15:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát téged inkább letartóztatni kellene és nem szabadlábon hagyni. Elmebeteg idióta.

Egy pszichopata gyilkos is beteg mégsen sajnálják.

Lehet hogy te is nőket fogsz meg erőszakolni is megőlni.

Lehet ha lelőnéd magad egy idiótával kevesebb lenne a világban.

Sajnálom anyádékat, hogy ilyen gyerekük van.

2023. nov. 17. 15:29
 24/26 A kérdező kommentje:
Kívánom hogy az autista gyerekedet is így bántsák majd te féreg!! Akkor majd rájössz, hogy nagyon nem kéne. Nézd meg az Esőember c. filmet legalább, ha már iskolában meg a szüleid nem tanítottak meg arra, hogy mentális betegekkel hogy kell bánni. Többek között miattad vagyok beteg rohadék. Meg az összes szemét miatt aki bántott engem iskolás koromtól kezdve. Miattatok, értsétek meg miattatok van a mai napig minden. Pl az, hogy üvöltözök tömegközlekedésem, mert dührohamom van pl attól, hogy csúnyán néz rám egy nekem tetsző nő. Autista vagyok, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezem dührohamom van. Lehet hogy ezért az írásodért ártatlan emberek között jön rám egy roham tömegközlekedésen. Egy kicsit meg kéne értenie végre az embereknek engem. Ezért vagyok embergyűlölő, mert egyik se képes rá, mert egy mocskos szemétláda mind
2023. nov. 19. 21:56
 25/26 anonim ***** válasza:

Hat szerintem teged bekellene zarni..

Thaifoldre meg be menyj . Jo kivansagaid tartsd meg magadnak.

Nem mast kell hibaztatni hanem magadat a viselkedesed miatt . Es igen a hozza allasod alapjan egy fereg vagy. Nem a betegseged moge kell bujni te nyomorek. Senki nem fog meg sajnalni teged az ilyen primitiv hozza allasaid miatt.

2023. nov. 22. 10:15
 26/26 A kérdező kommentje:
Milyen viselkedésem van? Kinek ártok azzal, hogy prostizok, ha nekem ez egy szenvedély? Miért akar ebben engem bárki is megakadályozni? Az meg, hogy évekig bántottak mások annak nyoma maradt, attól lettem beteg és szorulok kezelésre. Ez tény, hogy ezért volt, nem mások hibáztatása. De rendben, volt, ami volt, de amikor már a boldogságomban is akadályozni szeretnének az emberek akkor betelik a pohár. Jogom van boldog lenni és prostizni a saját magam által megkeresett pénzemen. Azzal én senkinek nem ártok, hogy prostizok a saját magam által megkeresett pénzemen.
2023. nov. 27. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!