Nem gáz egyedül utazni messzire, ha nincs kivel?
Figyelt kérdés
Egyrészt szeretnék világot látni, másrészt ne ítéljetek el, de külföldön szeretnék prostizni, mert nagy szenvedélyem. Elvileg vannak ilyen szervezett utak. Thaiföldre mennék, mert ott elvileg nagyon szép prostik vannak. Ha esetleg valakinek van kedve hozzám csatlakozni, akkor szívesen ismerkedek vele. Összefoghatunk, segíthetjük egymást. Vagy mennyire gáz csapódni egy társasághoz egyedül szervezett út keretében? Eléggé parázok a repüléstől is pl vagy attól hogy elveszek ott messze Thaiföldön, de szeretnék prostizni, mert mostanában nem vagyok elégedett a magyar és a Magyarországra jövő külföldi prostikkal. Plusz azért másodlagosan benne van az utazás élménye is. Nem fognak kinézni, különcnek tartani a többi utas? Egyáltalán mondjam el nekik, hogy elsődlegesen prostizni megyek külföldre? Nehezíti a dolgot, hogy kényszer beteg vagyok, amire szedek gyógyszert, meg szorongó és szerencsétlen, magának való. Nem tudom egy ilyen ember hogyan érezné magát egy ismeretlen csoporttal. Viszont egyedül meg tuti eltévednék. Ez van perverz vagyok és vágyok erre-arra, de mindent csakis a saját pénzem rovására költök. És hallottam egy ismerősömtől, hogy Thaiföldre sokan mennek szexelni, mert sok a szép prosti.2023. okt. 16. 16:12
11/26 anonim válasza:
Ott sok szép "nő" valójában férfi.
12/26 anonim válasza:
Na pont az ilyen embereket nem engedném be Thaiföldre..
Borzasztó ..
Én kint éltem két évet és tudom mi lesz belőle. De remélem be se engednek az országban.
13/26 A kérdező kommentje:
Még egy rohadék, köszi, hogy megveted a beteg embereket.. rohadj meg.... fogalmad sincs min megyünk keresztül, de még csak iskolában se tanították meg neked, hogy hogyan kell beteg emberekkel bánni.. NEM ÍGY TE SZEMÉT!
2023. okt. 23. 22:23
14/26 anonim válasza:
Nem irtad h beteg vagy…
De kulfoldre nem prostizni megyunk…
es en eltem kint thaifoldon szoval az ilyen barmokbol nem kernek..
Nem en vagyok a szemet aki csak szex korutra megy.. Nez tukorbe.
En tanult ember vagyok 4 nyelven beszelek. Ne magadbol indulj ki .
Gondolom igy bantak veled es rohadeknak is hivnak.
Orvendek rohadj meg te szemet. :)
15/26 anonim válasza:
Ilyen viselkedes utan neked inkabb orvosi ellatas kellene..
Keress fel egy orvost es ne akarj prostizni. Szanalmas.
16/26 A kérdező kommentje:
Jogom van prostizni, nekem ez egy szenvedély. Miért baj az, ha külföldre szeretnék ezért menni, mert itthon gyenge a felhozatal?
2023. okt. 30. 15:50
17/26 anonim válasza:
Jogod van csak ide ne gyere. Remelem kiutasitanak es nem engednek be …
18/26 A kérdező kommentje:
Márpedig oda fogok menni. Ne cseszd fel az agyam. Mi ez a diszkrimináció a betegekkel kapcsolatban? Gyenge, nagyon gyenge a felhozatal a magyar prostik terén meg a magyarországon lévő külföldi prostik terén. FŐleg azért, mert nekem az a minimum, hogy egy prosti análisan engedi. Kezd sok lenni már. Augusztus óta nem találtam nekem tetsző prostit.
2023. nov. 3. 13:30
19/26 anonim válasza:
Kit erdekel?
Ha beteg vagy menyj orvoshoz.
Ne ide jarj a beteges hulyeseggedel.
Kiutasitanalak az immigration check pointnal. Csak varj…
20/26 A kérdező kommentje:
Miért akarnak emberek engem a boldogságomban korlátozni?????? Ezért vagyok embergyűlölő!!!!!!!!!!!!!!! Utcán is fújtatva és ökölbe szorított kézzel járok, mert egyszerűen egyre jobban és jobban gyűlölöm az embereket. A férgeket többre tartom mint az embereket. Tömegközlekedésen, ha valaki van olyan bunkó szemétláda, hogy le akar ülni mellém a vonaton (pedig nem véletlen tettem oda a táskám, hogy nem akarok társaságot), felállok és morgó hangon otthagyom.... folytasd csak, folytassátok... ezzel, hogy korlátozni akarjátok a boldogságom csak azt éritek el,hogy egyre szemetebb leszek az emberekkel.
2023. nov. 9. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!