Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Melyek a világ legeldugottabb...

Melyek a világ legeldugottabb lakott helyei?

Figyelt kérdés

Nem akarom koronavirus elleni vakcinával beoltani magam semmi pénzért.

Viszont egyre többen vannak (még itt a gyakorin is) akik vagy egyenesen kötelezővé akarják tenni az oltást vagy azt akarják hogy lehetetlenitsék el azoknak az életét akik nem hajlandóak beoltani magukat.

Na én ki akarom ezeket kerülni de félek hogy szinte minden országban ez lesz és nem tudok hova menni, így a világ legelszigeteltebb lakott területeire is hajlandó lennék menni.

Nyilván az Észak-Szentinel sziget kivételével.

Melyek ezek a helyek?

2020. dec. 19. 19:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 Mi bajod van velem?

Már korábban megirtam amúgy is hogyha csak beszólogatni jössz akkor inkább húzzál innen.

2020. dec. 20. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Megyek veled én is 😀 amúgy meg én is pont ugyan ezt látom. Komolyan ellehetetlenítik az embereket, akik nem akarnak menni a tömeg után. Amúgy szerintem már az előtt elkezdték ennek a vakcinának a gyártását mielőtt még kiderült volna, hogy világjárvány van. 9-10 hónap alatt nem fognak olyan ellenszert találni, ami megvéd, hacsak nem már alapból megvolt. Épp eszű ember szerintem átlátja ezeket a dolgokat. Nyugodtan lepontozhattok🙂
2020. dec. 22. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

#12 Ezzel az összeesküvéselméletek rajongói hülyítik a népet. A valóságban:

- bár ez a konkrét vírus még nem volt ismert a tudósok előtt, de úgy általában a koronavírusok családja igen, többek közt az évente visszatérő influenzát is egy ilyesmi okozza

- ahol a vírus alapvető típusa ismert, ott elég gyorsan megvan az új verziókra is az ellenszer (az évente érkező, mutálódó vírus okozta influenzajárványra is mindig megvan napok alatt, csak itt nem szoktad észrevenni, hogy más a vakcina, mert ugyanaz a betegség neve...) erre is megvan már hónapok óta, csak a klinikai tesztelés zajlott, ami épp azért kell, hogy a konteóhívők rettegésének ne legyen alapja

- jelenleg a világ kutatóorvos-társadalmának jelentős része öli ebbe a vakcinába a teljes kapacitását, ez megint meggyorsítja a folyamatot

- Magyarországon amire elkezdik az oltást, addigra több külföldi országban már emberek milliói lesznek beoltva, na most egy oltás mellékhatásai pár napon vagy héten belül jelentkeznek, tehát ha több millió embernél nem lesz gond pár hétig, akkor nem kell rettegned. Az orvostudomány történetében soha olyan még nem volt, hogy egy oltásnak évek múltán lett volna mellékhatása (ha leszámítjuk Andrew Wakefield autizmusos fäszságait, amit egyébként azóta ezerszer cáfoltak, csak a konteósok szeretnek rettegni és fenntartják a hülyeségeit).

2020. dec. 23. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És arról mi a véleményed, hogy önkéntes az oltás? QR kóddal lehet majd közlekedni, rengeteg helyre bemenni (lehet a végén már vásárolni is)... Azért szerintem egy embernek had legyen már döntési lehetősége. És ne csak annyi, hogy kirekesztik a társadalomból, ha nem oltatja be magát.
2020. dec. 24. 08:09
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 pont emiatt mennék.
2020. dec. 24. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!