Mire érdemes oda figyelni nagyméretű túra hátizsák vásárlásakor?
Sziasztok, kezdő vagyok a témában, elsősorban egyéni tapasztalatok érdekelnének, de bármilyen infót szívesen fogadok :)
Szóval, amire használnám:
-Backpack utazás hosszú távon (6+ hónap egyhuzamban)
-Előző pontból adódóan mindennapi használati tárgyak lennének benne (nem csak 1 váltó ruha).
-Elsősorban a holmik gyakori ide-oda költöztetése lenne a feladata, és csak másodsorban a több napos túrák kihívásai.
Amit eddig tudok (gyanítok), hogy fontos, de/és/vagy konkrét segítséget kérnék:
-Legyen nagyméretű, de mégis mekkora? Mivel hosszú távon kellhet cipelni mi a kompromisszum? (Tudom egyén függő ki mit bír el, de mi az ami még kevés vagy már sok, esetleg felesleges sok?)
-Pántokról sokmindent találtam, személyes tapasztalat?
-Zsebek elrendezése?
-Bármi egyéb amire érdemes figyelni?
A gyártóknak nagyon jó leírásai vannak minden táskához, engem mind meggyőz (de nyilván nem ilyen egyszerű), emiatt elsősorban személyes tapasztalatok/praktikák érdekelnének -Mi számít megbízható márkának? :)
Minél kevesebb, max 30-35 ezer forintban gondolkozom (ha lehetséges egyáltalán ilyen kategóriában).
Előre is köszönök bármilyen segítséget a segítséget :)
Köszi, örülök, hogy egy egyszerű is ilyen jó :)
Más tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!