A világ körbe utazása így?
Ifjú barátom, úgy érzem fölvet téged a pénz amiért sosem dolgoztál, de annyi eszed nincsen, hogy néhány egyszerű netes keresést megcsinálj, aztán ossz és szorozz. Vagy legalább kiírj egy útirányt, elvégre gondolhatod te, hogy Monte Carlo az élet értelme, és az ellenkezőjét is, hogy iNdia, a hegyek és a meditáció. Mindegyik másfajta út.
Ha majd tutod mit akarsz, talán azt is fogod tudni, mennyire elég a te utadhoz ez.
Bár ... még egy őszinte tanács. 5 millából egyetemre mennék a helyedben, aztán majd utaznék. De ehhez is ész kell.
Ne foglalkozz a személyeskedéssel, azt viszont jó lenne tudni, hogy mennyi időd van rá, hogy akarod bejárni.
Őt tudom ajánlani olvasásra, ő bringával járta be a világot:
Ha nem nagyon az idényeid, akkor sok mindenre elég 5 millió, útközben megállhatsz dolgozni is. Persze repülővel, az országok turistáknak fenntartott helyeit megnézve elég hamar el lehet költeni ennyi pénzt.
Ahgy az előttem lévők írták C:
Akkor tudunk pontosabb dolgokat mondani ha megvan melyik országok,milyen szállás kb,mennyiszer esztek stb
Voltam pár helyen és nagyon durván egyénfüggő+országtól is sok minden függ
Pl.Ázsia és Észak-Afrika legtöbb országa kevés pénzből is kihozható viszont Dél-Amerika és Fekete-Afrika rengeteg országa egyáltalán nem olyan olcsó pl Argentína vagy Urguay vagy Angola kimondottan drága országok
Argentínában éltem pár évet és hát mihez képest...Magyarországnál rendesen drágább pl
Nyílván ilyen alapon mindenhol vannak pl Afrikában is Zambia elég olcsó,Egyiptomban meg a magyar árak kb fele volt mikor ott voltam
Ez pl egy egész korrekt cikk: [link]
Honnan szedted,hogy ezt a butaságot,hogy Argentína nagyon olcsó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!