Melyek a világ legeldugottabb lakott helyei?
Nem akarom koronavirus elleni vakcinával beoltani magam semmi pénzért.
Viszont egyre többen vannak (még itt a gyakorin is) akik vagy egyenesen kötelezővé akarják tenni az oltást vagy azt akarják hogy lehetetlenitsék el azoknak az életét akik nem hajlandóak beoltani magukat.
Na én ki akarom ezeket kerülni de félek hogy szinte minden országban ez lesz és nem tudok hova menni, így a világ legelszigeteltebb lakott területeire is hajlandó lennék menni.
Nyilván az Észak-Szentinel sziget kivételével.
Melyek ezek a helyek?
'Nem akarom koronavirus elleni vakcinával beoltani magam semmi pénzért.'
Nem kell aggodni, ingyenes lesz. Az ostoba hiedelmeid, konteoid, megalapozatlan rettegesed pont nem fognak senkit erdekelni. Maximum annyi hatranyod szarmazhat, hogy oltas nelkul nem szallhatsz tomegkozlekedesre, nem mehetsz be rendezvenyekre, nem utazhatsz sehova, nem jarhatsz iskolava es nem vesznek fel olyan munkahelyre ahol emberekkel kell kapcsolatot tartani, de te ezt vallalod, nemde?
#6 pont hogy ezt is el akarom kerülni. Épp ezért költöznék el innen mert itt sajna ez várható. Én ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. És ha kell ilyen full elszigetelt helyekre is hajlandó vagyok menni.
Ha csak beszólogatni jössz akkor inkább húzzál innen.
Szahara?
Közel van, kb egy hét alatt simán odaérsz tömegközlekedéssel. Jó az idő, kevesen lakják, mondjuk ott a marokkói hadsereg is a nagy részén. Van mentatea, hasis ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!