Ti nem unjátok még ezeket a kérdéseket?
"Szerintetek el tudok utazni júniusban Pilispölöskére?"
Én vagyok az egyetlen, akinek már a hócipője tele van a sok értetlennel? Szerintetek miért kérdezi meg valaki félóránként gyakorlatilag ugyanazt?
Plusz azt írja a főoldalon, hogy "2006 óta az interneten" Ennyi meg annyi megválaszolt kérdés
aztán mutass már légyszives egy 2006 os vagy 2008 ban feltett kérdést és a válaszait.
Nem unom! És ennek pontosan két oka van.
1. A kérdés elolvasása pár másodperc. Még azt is jó eséllyel el tudom belőle dönteni, hogy egy szerencsétlen írta, akinek százszor kell a szájába rágni, de jó szándékú (tényleg butácska). Ezért ekkor eldől kinyitom-e, szánok-e rá értékes perceket az életemből. Ha troll, több időt nem pazarolok. Ha nem az, válaszolok.
2. Nincs új vicc, csak csecsemő van. Ő személyesen itt és most, tőlem szeretne választ. Ha az előbbi pont szerint nem szelektáltam, megérdemli. Azért is, mert tudom, a valós helyzet szerint a válaszolók között még sokkal több a troll. A felelőtlenekről még nem is szóltam. És ezt szeretném ellensúlyozni, a kérdezőnek esélyt adni. Így is nehéz a helyzete, mert a téma nem tudása helyett a sok ellentmondó válasz közül kell választania. Ami még nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!