Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ti nem unjátok még ezeket a...

Ti nem unjátok még ezeket a kérdéseket?

Figyelt kérdés

"Szerintetek el tudok utazni júniusban Pilispölöskére?"

Én vagyok az egyetlen, akinek már a hócipője tele van a sok értetlennel? Szerintetek miért kérdezi meg valaki félóránként gyakorlatilag ugyanazt?

2020. márc. 21. 11:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, kinek üzented ezt, de én mutattam rá a helyesírási hibára, és én nem írtam semmit rosszul. 8-as voltam.
2020. márc. 21. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Nézz rá a közoktatás kategóriára, minden 2. kérdés házi feladat megoldása miatt lett kiírva.
2020. márc. 21. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

11# a 6-osnak írta , ott is van.

10# mondjuk az n-t tényleg elüthette. Gondolom te inkább a ly-j-t ütnéd el, azok is egymás mellett vannak.

2020. márc. 21. 18:27
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Odaírtam, hogy a 6-osnak szól.

De amúgy a -ban, -ben ragot sem ismeri.

Amúgy nem szokásom ekézni senkit, csak az olyat, aki el van szállva magától, aztán meg közben meg ha nagyon akar az ember, akkor rajta is lehet fogást találni.

2020. márc. 21. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
3%
Nem engem sose érdekelt a nyelvtan, de beszélek oroszul, angolul, a csajomnak még az angol se megy. Képtelen megszólalni angolul!
2020. márc. 21. 19:45
 16/24 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként akika helyesírásomon akadoznak, tisztában vannak vele, hogy a kényszerbetegség egy fajtája?
2020. márc. 21. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

Az is kényszerbeteg, aki mikroszkópokban méri a műveltséget.

A helyesírás nekem az alapműveltség része amúgy meg. (Kivéve, akinek betegség miatt nem megy..)

2020. márc. 21. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:
4%
Grammar Pedantry Syndrome hívják ( nyelvtani tudálékosság szindróma), szal keressétek meg a gyógyszereteket, hogy megnyugodjatok, vagy hívjátok az ügyeletet!
2020. márc. 21. 19:50
 19/24 anonim ***** válasza:
3%

# 17

Akkor talán megnevezhetnéd szaknyelven, te kis nyomi!

Forrást is küldjed!

2020. márc. 21. 19:52
 20/24 anonim ***** válasza:

# 9

Szerintem kereső optimalizálása az oldalnak.

Én már olyat is láttam, hogy random jelent meg olyan kérdés ami abban az időben abszolút nem volt aktuális.

Pl: július közepén olyan, hogy nálatok fel van e sózva a járda, vagy csúszik?

2020. márc. 21. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!