Kirepülés a családi házból, ráadásul rögtön külföldre?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva külföldre külföldre költözöm a tanulmányaim miatt, és kezd úrrá lenni rajtam a pánik. Még sosem laktam máshol nemhogy külföldön. Itt a családom, barátaim mindenem. És fogalmam sincs hogy hogy fér bele 20kilóba az egész életem(ez a max bőrönd súly.) Mit kell vinnem, mi az amit ott vegyek meg. Ráadásul olyan szétszórt vagyok, de itt nem lesz lehetőség haza ugrani ha valami elfelejtek.
Van valakinek tapasztalata ilyenbe, mire figyeljek, mi az amit vigyek, mi az amit ne?
Tudom hogy elég nehéz kérdés, csak jó lenne valami támpont, és megnyugtató válasz.
2010. júl. 25. 15:29
11/11 anonim válasza:
Parizs nem a vilag vege, es meg fapadosok is jarnak Pestre, ha jol emlekszem, gyakran hazamehetsz. Nem kell izgulni, nem leszel olyan messze. En is igy jottem ki kulfoldre. Igaz elotte mar koliban laktam, de minden heten rohantam haza. Aztan kijottem Spanyolorszagba, nem tul sok cuccal, mert csak 3 honapra keszultem, suli alatt, de a vegen csak 8 honap utan mentem haza. Nem kell felesleges aprosagokat kivinned magaddal, megvarak azok otthon, szuleidnel. Max fenykepezd le oket. Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!