Megéri külföldre menni nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és jövőre egész nyárra kiszeretnék menni Londonba.Egy ismerősünk beszervezne engem egy normális családba gyerekekre vigyázni,tehát nincs kockázat. A fő célom az angol nyelv tanulása,hisz az ma az egyik legfőbb kritérium.2011. jún. 7. 16:37
2/10 anonim válasza:
csak nyáron családnál nem fogsz munkát kapni.
pont hogy leginkább szeptembertöl keresnek mindig embert.
de több más lehetöség is van ahova mehetsz, pl táborba stb...
4/10 anonim válasza:
Ha valamit pötyögsz angolul, 3-4-5 hónap alatt folyékonyan megtanulsz beszélni kint.
5/10 anonim válasza:
mindenképp! bármilyen kevés beszéd is csak használ. meg tapasztalsz, világot látsz!
6/10 anonim válasza:
amit a suliba tanulsz csak alap ahoz h tudj jol beszelni kell legyel angliaba is kis idot!!!
7/10 anonim válasza:
kinn nagyon hamar belelehet jönni, én jól tudtam itthon angolul, de inkább írásban, beszélni nehezen, kinn 1,5 hét után folyékonyan ment és sokkal jobban is értettem, még a hinglisht is.
8/10 anonim válasza:
igen én is voltam aupair csak a németeknél,és 1 év után folyékonyan beszélek németül,angolba is elmentem volna csak "sajnos" már van melom kint.
Veszteni valód nincs...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen,mindenképp el kell mennem,van is valamennyi alapom. Igaz, nem vesztek vele.
2011. jún. 9. 23:18
10/10 anonim válasza:
Zéró a nyelvtudásom de megyek veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!