Szeretném végre látni a tengert?
Figyelt kérdés
Negyven éves vagyok és még sosem láttam a tengert. De most úgy döntöttem itt az ideje ezen változtatni. Az eddigi kirándulásainkat mindig én szerveztem, hegyekbe, fővárosokban, de ott mindig tudtam mit szeretnék látni. Most viszont teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit is keressek. Ebben kérnék tanácsot. Családi kirándulásra keresek tippeket (férj+10 éves gyerek). Valami igazán gyönyörű helyet keresek, ahol meg lenne a "csoda" érzése. Lehet soha többet nem megyek utána a tengerhez, inkább a hegyeket szeretem. Ötletek? Köszönöm!2019. jún. 18. 21:19
1/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nem szeretnék sokat repülni, de akár meg is úsznám, ha lehet.
2019. jún. 18. 21:21
2/10 anonim válasza:
Europaban Albaniaban vannak nagyon szep partok. Amit en szemelyesen ismerek, az Törökorszagban Ölüdeniz. Meg ugyis konkretan tatott szajjal amultam a latvanytol, hogy allando tenger kozelsegben elek (csak masik teljesen mas partszakasz). Konkretan az a gyonyoru ragyogo kek viz, amiket csak kepes lapon lat az ember. A kozelsege elerheto, van fapados. Az arak nagyon jok. Legjobban a szeptemberi idoszakot ajanlom, addigra mar kevesebb a turista de meg mindig szuper nyaralo ido van.
3/10 anonim válasza:
Hát ha a hegyeket szereted, akkor kezdd olyan helyen, ahol tenger is van, hegy is van. Ajánlom például az Amalfi-partot vagy a Cinque Terrét.
4/10 anonim válasza:
Én Bulgáriát nagyon szeretem, de voltam már Horvátországban is egyszer, az hegyes, de szerintem szar mert tiszta kavicsos a tengerpart, Bulgáriában teljesen homokos, és szép a viz, és ahhh :) Szerintem nagyon szuper, na meg az árak a tengerparton mindenhol olyanok mint itthon a rendes boltban nem a balaton mellett, illetve szállást is tudsz kultúráltat szerezni nagyon olcsón, szerintem first class. Mi Csernomorecban voltunk már 2x, és lehet idén is odamegyünk, közel vannak a látványos városok is, meg minden :)
5/10 anonim válasza:
A horvát és a montenegrói tengerpart is nagyon szép szerintem, de Albánia sem rossz hely.
Montenegró amúgy a hegyek rajongóinak is ajánlott, tele van hegyes öblökkel, elég szép kis ország és olcsóbb Horvátországnál.
6/10 D. Brasco válasza:
Europaban van egy hely ahol a hegyek talalkoznak a csodas tengerel ez pedig korzika!Csak ajanlani tudom!Vagy a horvátok!Ott is van rengeteg szepseg!
7/10 anonim válasza:
Szerintem Európán belül ami viszonylag közel van és nem drága és gyönyörű is, az Albánia - Ksamil.
Szerintem sokkal szebb, mint a népszerű és drága partok.
Közvetlen repülő nem megy oda, de át tudsz kompozni Korfuròl, légvonalban közel van.
Vagy Durresből buszozni/autòzni.
8/10 anonim válasza:
Horvátország, Montenegró, Dél-Albánia, Görögország, Ciprus, Málta, dél-Olaszország, Szardínia, Baleár-szigetek, Costa Brava, Spanyolország. Szép tengerparttal elég jól el vagyunk eresztve itt Európában. Amit kerülni érdemes az a Fekete-tenger. Az egy okádék, és azon túl hogy sós semmit nem tud nyujtani egy balcsihoz képest.
9/10 anonim válasza:
Mindenképp Dél-Olaszországot ajánlanám Puglia, Szicília, de még inkább Amalfi part, Positano, Ravello stb és átmenni Caprira vagy Ischiára!
Esetleg Görögország Kefalónia, Lefkada, Korfu
10/10 anonim válasza:
Szerintem ha túl sokat nem akarsz utazni akkor Horvátország. Ha többet akkor Görögország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!