En nagyon orulok hogy vegre haza kerulhetek, ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Я очень рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой.2010. márc. 24. 21:29
1/9 anonim válasza:
Én is nagyon örülök,hogy végre hazajutsz, de minek ugyanezt oroszul is leírni?
2/9 anonim válasza:
Miután 4.5 hónapig részidős babysitter voltam az unokaöcsém mellett akit imádok, én is nagyon örültem, hogy végre itthon vagyok. Itthon, Vancouverben.
3/9 anonim válasza:
Én most épp azt gondolom, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme.
4/9 anonim válasza:
Attól függ! Mert ha azért voltál Oroszországban, hogy kutass (ösztöndíjjal) vagy tanulj ott valamit, vagy felfedezd Szentpétervárt, akkor akár még irigyelhetlek is, de gondolom, a sok orosz szó után, jó hallani néhány magyart is.
5/9 anonim válasza:
én annak örülnék, ha végre hosszabb időre kijutnék Oroszországba. de ha már régóta vagy ott (ha ott vagy), akkor biztos jó hazajönni. esetleg leírhatnád az ottani tapasztalataid, mert ez viszont engem érdeklene nagyon. :)
7/9 A kérdező kommentje:
nem-nem-nem ,a szuleim novoszibirskbol szarmaznak es en oroszt tartom hazamnak //itt olyan ellenszenves es bunko mindenki// es megyek oda megnezni a varost tavasszal,mar alig vartam de sose vittek el....
2010. márc. 25. 12:12
8/9 anonim válasza:
11:36-os vagyok:
Akkor jó időtöltést és használj ki minden alkalmat, hogy tátsd a szád.
(Érdekesnek tartom, hogy a szüleid nem vittek ki. Miért?)
9/9 A kérdező kommentje:
hat ki megy manapsag oroszorszagba.... amugymeg penz se volt a legtobb XD szoval ,ez van ,de nembaj eljott az ido :)
2010. márc. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!