Nem akarok fotelforradalmár lenni! Utazni akarok végre! (? )
Elég nehéz másokat rávenni utazásra, főleg ha nem is engedhetik meg, akár anyagilag, akár időhiány miatt. Én nem is ezzel próbálkoznék.
Inkább keress csoportos utazásokat.
"egyedül nem szeretnék olyan messze menni,amit kinéztem."
Mennyire van messze az a messze? Hová szeretnél menni?
Ha 7 éve nem voltál nyaralni, nem csoda, hogy belebetegedtél.
Igen, keress egy jó csoportot és csatlakozz! Nekem is probléma a megfelelő utitársak felkutatása, gyakran közelebbi helyre megyünk, azt könnyű megszervezni. A nagyobb utazásokhoz sok mindennek össze kell jönni.
Azon is gondolkozz el, hogy tulajdonképpen mi okból, és kire, mire vársz? Egy tuti társra, hogy kettesben menjetek? Egy különleges "tökéletes" utazásra készülsz? Ez valóban csodavárás, kár ezekre várni, kezdd valami hosszú hétvégével. De ha ennyire készen vagy, legalább 2-3 hét kikapcsolódás kell, egyhuzamban, hogy helyrerázódj.
Utolsó!
Amúgy ne is mondd,se a 2015-ös,se a 2016-os nyáron sem voltam sehol egyáltalán még 2 napot sem.Vagyis de,előbbin kórházban voltam,ami nem is lett volna szükséges,de így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!