Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért tartok tőle ennyire,...

Miért tartok tőle ennyire, miért akarok kihátrálni?

Figyelt kérdés

A közeljövőben hosszabb időre külföldre utazom, ott fogok dolgozni. Mindig erre vágytam. Az utóbbi hónapokban szinte már csak ez éltetett és vitt előre, hogy már nincs sok hátra.

De most, hogy lassan eljön a nap, azt érzem, hogy nagyon félek. Mintha szeretnék kihátrálni az egészből, begubózni a komfort zónámba.

Mit tegyek, hogy ez elmúljon? Régóta várok erre és most beárnyékolja az egészet a "bizonytalanságom", hogy végre változtassak az életemen.

2016. ápr. 22. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenki igy erez nagy valtozas elott. Nem kell tola tudomast venni, csak menni elore. En emlekszem mar egyedul voltam a repteren, mar a duty freeben es ott alltam es neztem ki azon a nagy ablakon hogy "na, most mibe keverted magad hulye gyerek?". Aztan... eletem legjobb valtozasaba kevertem magam. Nyugalom :). Csak menetelj tovabb :)
2016. ápr. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!