Nem akarok fotelforradalmár lenni! Utazni akarok végre! (? )
Szerintem már a kérdező sem utazik, ha ő az akinek visszadobták ma a vízum igénylését.
Vagyis az USA-ba két hajójegy ócsón átadó.
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem is volt semmiféle hajójegy.
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__8235237..
Ugyanis most épp az ESTA (amit még meg sem kapott) jár le 9 nappal később.
Viszont a másik kérdésnél meg vasárnap indulna Amerikába... No, szóval van itt kever-kavar :-)
Én repülővel mennék,nem érdekel a hajózás.Viszont sikerült lebeszélnem az illetővel,és végre elmegyünk valahova.Örülök nagyon. :) Vagy Kanári-szigetekre vagy Barbados és környékére.
Azért köszönöm a normális válaszokat,aki meg offolta a kérdésem,az kérem trollkodjon máshol!Köszi!
A hajóutat csak végső elkeseredésemben foglaltam,de vissza lehetett mondani.Szerencsére mehetek repülővel,amikor én akarok. :)
Ja,és a pénz pedig nálam van,nem az irodánál. :) Szívás annak,aki kárörvendezni akarna. :)
Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott.Ti tudjátok mindenesetre. :)
" A kérdező kommentje:
Észak-Amerikában szeretnék elmenni ... Egyébként van lefoglalva 2 főre egy hajóút oda....
# 9/16 Időpont tegnap 00:32"
"A kérdező kommentje:
Én repülővel mennék,nem érdekel a hajózás.Viszont sikerült lebeszélnem az illetővel,és végre elmegyünk valahova.Örülök nagyon. :) Vagy Kanári-szigetekre vagy Barbados és környékére.
Azért köszönöm a normális válaszokat,aki meg offolta a kérdésem,az kérem trollkodjon máshol!Köszi!
# 14/16 Időpont ma 11:05"
Aztán valószínűleg, kicsit visszaolvasott a kérdező és rájött, hogy Ő saját maga írta a hajót is:D - így "magyarázza a bizonyítványát"
"A kérdező kommentje:
A hajóutat csak végső elkeseredésemben foglaltam,de vissza lehetett mondani.Szerencsére mehetek repülővel,amikor én akarok. :)
Ja,és a pénz pedig nálam van,nem az irodánál. :) Szívás annak,aki kárörvendezni akarna. :)
Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott.Ti tudjátok mindenesetre. :)
# 15/16 Időpont ma 11:08"
Nos, két észrevétel:
- tegnap éjjel még le volt foglalva a hajóút, de ma délelőttre már vissza is lett mondva, de a pénz meg a kérdezőnél... Foglalni csak előleg befizetésével lehet - még egy egyszerű 1 napos autóbusz útnál is.
- "Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott."
Ó, igen, én is minden héten átmegyek Európából Amerikába hajóval, hiszen ez abszolút megszokott :D
Már megbocsáss, de véletlenül nem a Rogán felesége vagy? Hiszen a helikopterezést is bárki megengedheti magának... szerintük...
És nem, nem vagyok troll, először még komolyan vettelek kérdező, segíteni is akartam (én kérdeztem, mennyire messze az a messze?), de kezd egy kicsit bohózatba illő lenni a dolog...
A kérdező egy lökött csaj aki össze-vissza hazudozik, és életében nem járt még a kertkapun kívül..
Még csak nem is egy "fotelforradalmár", max. egy kis sámli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!