Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem akarok fotelforradalmár...

Nem akarok fotelforradalmár lenni! Utazni akarok végre! (? )

Figyelt kérdés
2009-ben voltam utoljára nyaralni,azóta krónikus beteg is lettem,pedig még gyerekem sincs,szóval abban a korban sem vagyok.Elegem van.
2016. nov. 21. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha esetleg érdekel útitárs írhatsz.
2016. nov. 22. 08:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem már a kérdező sem utazik, ha ő az akinek visszadobták ma a vízum igénylését.

Vagyis az USA-ba két hajójegy ócsón átadó.

2016. nov. 22. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem is volt semmiféle hajójegy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__8235237..

Ugyanis most épp az ESTA (amit még meg sem kapott) jár le 9 nappal később.

Viszont a másik kérdésnél meg vasárnap indulna Amerikába... No, szóval van itt kever-kavar :-)

2016. nov. 22. 17:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Én repülővel mennék,nem érdekel a hajózás.Viszont sikerült lebeszélnem az illetővel,és végre elmegyünk valahova.Örülök nagyon. :) Vagy Kanári-szigetekre vagy Barbados és környékére.

Azért köszönöm a normális válaszokat,aki meg offolta a kérdésem,az kérem trollkodjon máshol!Köszi!

2016. nov. 23. 11:05
 15/20 A kérdező kommentje:

A hajóutat csak végső elkeseredésemben foglaltam,de vissza lehetett mondani.Szerencsére mehetek repülővel,amikor én akarok. :)

Ja,és a pénz pedig nálam van,nem az irodánál. :) Szívás annak,aki kárörvendezni akarna. :)

Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott.Ti tudjátok mindenesetre. :)

2016. nov. 23. 11:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Ja,még annyi,hogy elég paranoid gondolkodásra vall,aki azt hiszi,hogy minden kérdést én írok ki. Pl a 2 hónappal ezelőtti Miami-s is én voltam,ugye? :O Meg a tavalyi összes Floridásat is én írtam ki egyedül,lebuktam. :) Ja,nem. ;)
2016. nov. 23. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

Észak-Amerikában szeretnék elmenni ... Egyébként van lefoglalva 2 főre egy hajóút oda....

# 9/16 Időpont tegnap 00:32"

"A kérdező kommentje:

Én repülővel mennék,nem érdekel a hajózás.Viszont sikerült lebeszélnem az illetővel,és végre elmegyünk valahova.Örülök nagyon. :) Vagy Kanári-szigetekre vagy Barbados és környékére.

Azért köszönöm a normális válaszokat,aki meg offolta a kérdésem,az kérem trollkodjon máshol!Köszi!

# 14/16 Időpont ma 11:05"

Aztán valószínűleg, kicsit visszaolvasott a kérdező és rájött, hogy Ő saját maga írta a hajót is:D - így "magyarázza a bizonyítványát"

"A kérdező kommentje:

A hajóutat csak végső elkeseredésemben foglaltam,de vissza lehetett mondani.Szerencsére mehetek repülővel,amikor én akarok. :)

Ja,és a pénz pedig nálam van,nem az irodánál. :) Szívás annak,aki kárörvendezni akarna. :)

Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott.Ti tudjátok mindenesetre. :)

# 15/16 Időpont ma 11:08"

Nos, két észrevétel:

- tegnap éjjel még le volt foglalva a hajóút, de ma délelőttre már vissza is lett mondva, de a pénz meg a kérdezőnél... Foglalni csak előleg befizetésével lehet - még egy egyszerű 1 napos autóbusz útnál is.

- "Egyébként mások nem mehetnek hajózni?Sok magyart ismerek,aki szokott."

Ó, igen, én is minden héten átmegyek Európából Amerikába hajóval, hiszen ez abszolút megszokott :D

Már megbocsáss, de véletlenül nem a Rogán felesége vagy? Hiszen a helikopterezést is bárki megengedheti magának... szerintük...

És nem, nem vagyok troll, először még komolyan vettelek kérdező, segíteni is akartam (én kérdeztem, mennyire messze az a messze?), de kezd egy kicsit bohózatba illő lenni a dolog...

2016. nov. 23. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező egy lökött csaj aki össze-vissza hazudozik, és életében nem járt még a kertkapun kívül..

Még csak nem is egy "fotelforradalmár", max. egy kis sámli...

2016. nov. 23. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Mikor es hova szeretnel menni Amerikan belul? En is keszulok, ha gondolod irj ;)
2016. nov. 25. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért vicc ez a kérdező. Itt panaszkodik, hogy elege van, hogy mindig otthon ül, és sosem jut el sehová. Aztán meg hogy nem jött össze az amerikai út. De ő neki csak Amerika kell. Az eszébe se jut, hogy akkor Európán belül utazzon valahova, mert ha jól értettem, akkor ő nagyon ki akar otthonról mozdulni, de Európa az valamiért már nem jó, csak Amerika. Hátha én annyira ki akarok mozdulni, nekem egy Magyarországon belüli kirándulás is megfelelő lenne.
2016. nov. 25. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!