Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan hajtsam...

Szerintetek hogyan hajtsam végre az álmom?

Figyelt kérdés
sziasztok évek otta tervezem hogy it thagyok mindent ami körül vesz nincs sok minden ami egy helyhez kötne nincsenek barátaim, családom és fiatal 20 f vagyok itteni életem nem valami sokat ér számomra de van egy álmom hogy szabadon utazak a világban értsd nem hagyományos módon hanem csak egy táskával és egy sátoral meg némi kéz pénzel elindulnék a nagyvilágba pár hónapra évre talán ha kibirom addig abban szeretném a segítségeteket kérni hogy 1, szerintetek merre induljak és mivel 2. 2 lehetöségem van igazából mivel van egy saját kajakom azon gondolkodtam hogy keletre kéne menni lecsorogni a dunán a teljes hosszban utána néztem teljesen szabályos evezhető 3 hét kb még az ember leér csak ugye vissza jönni lehetetten kajakal ott kéne hagyni és gyalog haza és ha már ott vagyok megnézném a fekete tenger partvidékét,a másik lehetőség pedig hogy pusztán a táskámmal elindulok nyugat europába gyalog mint a migránsok itt ugye kevesebb felszerelés mint a kajakos túránál mert ugye a hajó többet bír és gyorsabb is de viszont egyszerűbb és nagyobb a szabadságod nem vagy a dunához kötve és nagy kaloria tartalmú ételeket viszek de a gyalogos túránál minden képen többször meg kell állni utánatölteni helyi boltokban (mogyorovaj+ivoviz)anyagilag nem sokba kerülne egy ilyen minimalista utazás csak sok nélkülözéssel jár ezt tudom és erre felkészültem,szóval ti ebből a két lehetőségből mit választanátok gyalog nyugat vagy dél europa vagy kajakal duna delta, fekete tenger partvidéke esetleg dardanelák aztán hajót hátra hagyni(ami nem vágna földhöz 50 e kb és már leszolgálná az árát)és haza gyalog gyalogolni és hajozni kajakozni is tudok és imádok szóval szerintetek merre induljak majd tavaszal?
2017. febr. 12. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg kellene tanulnod két sorban értelmesen fogalmaznod. Amíg nem megy, szétesett egó maradsz.
2017. febr. 12. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
en pl a helyedben abbahagynam a mariska szivasat
2017. febr. 12. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Mogyorovaj :"DDDD.
2017. febr. 12. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:

"Szerintetek hogyan hajtsam végre az álmom?"

Talán kezdjed azzal, hogy felébredsz!

2017. febr. 12. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:
miért lenne lehetetten?az a baj hogy ti bizonyos szempontból tul szabályosan gondolkodtok ezért van az hogy sok az olyan ember akit nem értenek meg pl müvészek szélsöségesek, és remeték,meg az olyanok mint én akik utazni akarnak,persze egy hagyományosan gondolkodó ember sosem értené meg ezeket de ha figyelembe veszed mennyire más az élethelyzete egyes embereknek mint a sajátotok minden értelmet nyer,gondolj arra hogy nincs vesztenivalóm mert az életem olyan szar sajna hogy nem sajnálnám még azt se és mivel nincs vesztenivalója az embernek bármire képes
2017. febr. 12. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt nyilvan mindjart gondoltuk hogy velünk van a baj...hogy mi gondolkodunk rosszul...mi latjuk a vilagot rosszul stb stb.....

Egyebkent ez az egesz ertelmetlen betűhalmaz amit ide löktél erősen kábszi pozitív......

2017. febr. 12. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
20 évesen még mindig egy 10 éves értelmi szintjén állsz. Milyen jó lett volna, ha besorozhattak volna katonának...
2017. febr. 12. 22:46
 8/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy szöveg alkotó zseni az igaz de miért kell személyeskedni, mindenkinek más célja van neked lehet az hogy 40 évet dolgoz legyen családod ilyesmi ez is jó cél és hosszútávú az enyém max középtávú cél igaz de nem lehetetten és megfogom próbálni törvénybe nem ütközik és már mások is megcsinálták 3-6 hónapról lenne szó amit oda kint töltenék tavasztól kezdődően,és tudom hogy sok nehézséggel és kényelmetlenséggel olykor olykor szenvedéssel is fog járni de valamilyen szinten sokkal szabadabb leszek nem lesz ez a folyamatos kötöttség ami azzal jár ha dolgozik az ember 8 órákat+senki nem fogja megmondani mit hogyan csinálj +világot látsz utazol ennél mi lehetne jobb még akor is ha csak nomád körülmények között is
2017. febr. 12. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Félreértettél valamit!

Itt senki sem tartott vissza.

MENJ!

Mi is ezt tesszük, csak kicsit másképpen.

Mi tudjuk, hogy hová,

Tudjuk, hogy mivel,

tudjuk, hogy minek,

és tudjuk azt is, hogy mindezt miből fogjuk finanszírozni majd.

2017. febr. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!