A legtöbb magyar miért csak tengerpartra és a „divatos” helyekre hajlandó utazni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, alig látok olyat, hogy vki elment Kijevbe vagy Szarajevóba.
A szüleim nemrég voltak Lengyelországban, és az egyik munkatársnője meg a férje azért nem ment velük, mert ők csak Tunéziába és hasonló helyekre hajlandó menni.
A fészen is láttam, hogy a környékbeli 25-30 éves fiatalok sokat utaznak, de csak Ibiza, Mallorca, Olaszország és hasonló helyekre, esetleg Egyiptom, aztán mennek fel képek fészre, instára, gondolom.
2019. máj. 17. 10:16
31/33 anonim válasza:
#28 Egyiptomban nem lát lepusztult putrit az ilyen fajta utazó. A tíz éve épült ötcsillagos szállodát látja, ami bárhol máshol is lehetne a világon.
32/33 anonim válasza:
31, igen, csak egy hoteben ücsörgést Hajdúszoboszlón is meg lehet tenni :-)
33/33 anonim válasza:
Szerintem azért nem járnak magyarok ilyen lecsúszott kelet európai országokba, mert mi is azok vagyunk, azért feleslegs pénzt költeni, itt is hasonló a szitu :)
Inkább nyugati túristák járnak ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!