Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A legtöbb magyar miért csak...

A legtöbb magyar miért csak tengerpartra és a „divatos” helyekre hajlandó utazni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, alig látok olyat, hogy vki elment Kijevbe vagy Szarajevóba.

A szüleim nemrég voltak Lengyelországban, és az egyik munkatársnője meg a férje azért nem ment velük, mert ők csak Tunéziába és hasonló helyekre hajlandó menni.

A fészen is láttam, hogy a környékbeli 25-30 éves fiatalok sokat utaznak, de csak Ibiza, Mallorca, Olaszország és hasonló helyekre, esetleg Egyiptom, aztán mennek fel képek fészre, instára, gondolom.

2019. máj. 17. 10:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
35%
Szeretik rázni a rongyot.
2019. máj. 17. 10:21
 2/33 anonim ***** válasza:
36%
Engem is megszóltak miért isztambulba megyek nyaralni. Imádom a török kultúrát, filmeket ( szulejmán <3 ) ezért dolgoztam hogy eltudjak menni.
2019. máj. 17. 10:57
 3/33 anonim ***** válasza:
33%

Hát akkor neked tehetösebb a környezeted, mert az én környezetemben a horvát és olasz utak a maximumak.

EGyébként ne aggódj Ibizán Mallorcán is occso apartmanokba mennek a magyarok.

Mi bejártuk a világot már, és ahol mi szállunk meg átlagos de jó 4 csillagos szállodákba ott szinte soha nem találkozunk magyarral, max 1-1 pár néhol.

Mi egyébként megyünk bármely országba ha az úgy jön ki. Tavaly a balti tengeren voltunk, ott lengyelek, oroszok, lettország, és dánia volt a célunk. Idén szlovákia, lengeyelország is cél lesz a nyáron. De megyünk fürdös nyaralásra is.

Gondolom akik évente csak 1 nyaralást engedhetnek meg azok inkább meleg tengerpartra mennek. Èn mondjuk utálom a hideget.

2019. máj. 17. 11:09
 4/33 D. Brasco ***** válasza:
36%

És miert kellene bárkinek Kijevbe meg Szarajevóba menni nyaralni?Vagy mondjuk a lengyelekhez?

Ennek az egesz kerdesnek semmi ertelme mindenki oda meg ahova akar.

Ez kb olyan,hogy miert nem vesz valaki swiftet hanem valami drágább autót pedig a suzukival is el lehet menni A-ból B-be,vagy forditva

2019. máj. 17. 11:19
 5/33 anonim ***** válasza:
0%

Nemcsak a magyarok, a legtöbb európai, aki megengedheti magának.

És aki szeret utazni, annak közel sem a "divat" a mérvvadó.

2019. máj. 17. 11:24
 6/33 anonim ***** válasza:
36%
hát Kijevbe én se mennék. de töltöttem már hónapokat Észak-Csehországban, a skót felföldön, Bolognában, és Anglia vidéki részeni (meg a horvát tengerparton, Londonban, Párizsban, de ezek "divatos" helyek). tervezek Litvániában is nyaralni, Írországban, Dél-Franciaországban, Új-Zélandon és Guadeloupe-ban.
2019. máj. 17. 11:32
 7/33 A kérdező kommentje:

D. Brasco nevű felhasználó válasza:

sokszor láttalak már az utazás témában, de értelmes hozzászólást még nem láttam tőled, jobbára kötekedsz a kérdezővel vagy ökörségeket írsz, te vagy az utazás téma győzikéje, ahogy látom. nagyon unatkozhatsz matek órán.

„És miert kellene bárkinek Kijevbe meg Szarajevóba menni nyaralni?Vagy mondjuk a lengyelekhez?”

nem írtam, hogy kellene, az okokra voltam kíváncsi.

„Ennek az egesz kerdesnek semmi ertelme mindenki oda meg ahova akar.”

de van értelme, max. neked vannak szövegértelmezési problémáid.

2019. máj. 17. 11:32
 8/33 anonim ***** válasza:
25%
Én imádom a tengert. Minden évben minimum két hetet tenger/óceán mellett töltök és fürdök búvárkodok szörfözök. Nekem ez a kikapcsolódás. Emellett szoktam ilyen város nézős hosszúhétvégéket is beiktatni, mondjuk azokat sem Lengyelországba mert attól a helytől sugárban okádok.
2019. máj. 17. 11:33
 9/33 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk azért, mert nem vagyok hülye, hogy háborús övezetbe utazzak (Ukrajna)?

Én egyébként szívesen elutaznék bárhova, mert imádok utazni. De sajnos van egy egészségügyi problémám, ami lehetetlenné teszi, hogy elmenjek kirándulni, hegyet mászni. Ezért nekem tökéletesen megfelel az olasz tengerpart, amit nagyon szeretek, itt nem kell hosszú távokat megtennem (irigylem azt, aki képes rá, örülnék, ha én is tudnék), lehet fürdeni, jó a hangulat, finomak az ételek. Amúgy sem vagyunk gazdagok, örülünk, ha ezt össze tudjuk hozni.

Képeket pedig nem szoktam feltenni róla, senkinek semmi köze hozzá, hogy hova utazgatok. A családnak, egy-egy barátnak szoktam képeket átküldeni csetben, mert őket érdekli.

2019. máj. 17. 11:44
 10/33 D. Brasco ***** válasza:
0%

Ez nem kötekedés csak egyszerűen nem értem hogy neked miert gond az hogy más nem oda utazik ahova te,vagy nem azt csinálja szabadidejében programként amit te szoktál.

Egyebkent a "divatos" helyeken valoszinüleg több mindent lehet csinalni mont mondjuk Kijevben vagy Szarajevóban szóval nem csodálom hogy a nagy átlagnak nem ez jön be

2019. máj. 17. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!