Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 6 éves gyerekkel utaznátok...

6 éves gyerekkel utaznátok busszal 24-26 órás útra pl. görögbe?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 09:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Csak belegondoltam abba, hogy szinte minden nap van itt egy olyan kérdés -valamelyik kiskorútól-, hogy

"el fogok utazni a szüleimmel -mondjuk Bp-ről a Balatonra- és mit csináljak a HOSSZÚ ÚTON, hogy ne unatkozzak?!

Egy ilyen gyerek mit csinálna egy ilyen buszos görög úton, ahol ráadásul sohasem tudják betartani a várható utazási időt, és a 24 órából gyakran lesz 34 óra...

(Írom ezt saját tapasztalat alapján.)

Azután az is szép, amikor a wc-zésre szánt idő megkurtításával akarják ezt az időt behozni.

Aki volt ilyen úton az már tudja, hogy bármely benzinkútnál ahol megáll a busz, van még 10 másik busz is, amitől a wc előtt -de főleg a női wc előtt- áll vagy kétszáz összeszorított lábú ember. Ezek után kijelenti az idegesvezető, hogy 15 perc alatt mindenki végezze el az "ügyes-bajos dolgait".

Na többet nem is megyek ilyenre.

2018. okt. 26. 12:12
 22/26 anonim ***** válasza:

10:14

"a kis-WC-t meg lehet oldani széles szájú üdítős üveggel"

Lehet szépíteni de ez az igazi proli járat, amikor az ülésed mellett a mozgó buszon egy üdítősüvegbe hugyoznak...

...már ami nem megy mellé, vagy terád!

2018. okt. 26. 12:18
 23/26 anonim válasza:
Nem, még én magam sem vállalnám be. Pedig nagyon szeretek utazni, világot látni. De kocsival csakis Bécsig megyek, amúgy repülő/hajó. Plusz nem vagyok paraszt sem, hogy egy egész busznyi ember az én gyerekem hisztijét, "MIKOR ÉRÜNK MÁR ODA?" kérdését hallgassa napokon át. Nekem nem ér annyit pár szépen kivilágított város, vagy hegy, hogy amúgy napokat poshadjak a buszon másokkal úgy, mint a heringek.
2018. okt. 26. 15:16
 24/26 Fere82 válasza:
90%
Gyereke válogatja. Én mindig is szerettem buszozni és a 6 éves gyerekemmel is el mernék indulni, ha el van a buszon. Kisebb gyereket utaztató családdal is nyaraltam már. Ők rendszeresen viszik ekkora útra a gyerkőcöt és simán elvan. Előtte kipróbálnék egy hosszabb belföldi buszozást, de ha kis kora óta utazáshoz van szoktatva, pl autó, akkor szerintem nem gond.
2018. okt. 28. 06:40
 25/26 anonim ***** válasza:
""a kis-WC-t meg lehet oldani széles szájú üdítős üveggel" - es akkor meg barki gyozkodni akar barkit, hogy ezen a buszon nem am a prolik utaznak :'DDDDDDDDD.
2018. okt. 28. 08:56
 26/26 anonim válasza:
Nem szívatnám ilyennel a gyerekem.
2018. dec. 1. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!