Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 6 éves gyerekkel utaznátok...

6 éves gyerekkel utaznátok busszal 24-26 órás útra pl. görögbe?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 09:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%
#8: Miért elkényelmesedett az, aki megszokta, hogy mozog és nagyon igényli? Nem értem. Igenis vagyunk olyanok, akik nem bírnak ennyi ideig ülni, akármilyen szép is a táj. Buszon legalább fel lehet állni, de azért az sem az igazi. Egy mozgékony embernek szörnyű tud lenni egy ilyen hosszú üldögélés. Én lusta vagyok és évtizedek óta a gép előtt élek, de azért jópár óránként muszáj megmozgatnom magam és menni legalább párszáz métert (s heti szinten igencsak kell gyalogolnom jópár órát, de ez már nem interferál a buszúttal)... Mi lehet egy igazán mozgékony embernél?
2018. okt. 25. 13:08
 12/26 anonim ***** válasza:
29%
Senkivel nem utaznek ezeken a nyomorusagos jaratokon.
2018. okt. 25. 13:10
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Én nem tartom magamat elkènyelmesedett embernek, most is azzal kínoztam magamat, hogy felhős időben 900 méteres hegyekre hàgtam fel, olykor nègykèzláb, pedig akár ülhettem is volna ezek szerint a tévé előtt, ott még szebb panorámát is làthattam volna, mert a tévés műsorokban mindig jó az idő... De: ma màr olyannyira nem luxus a repülés, hogy egyszerűen nem lehetne rávenni egy pàr órásnál hosszabb buszos utazàsra, mert akármilyen szép is a táj, egyszerűen nem bírom ilyen hosszan az üldögélést. Ott a repülő, elvisz 1-2 óra alatt oda, ahová a busz egy nap alatt, ráadásul dràgább az én időm ennél... És akkor mindezt megspékelni egy gyerekkel, aki bizony egy ilyen helyzetben veszettül tud unatkozni.
2018. okt. 25. 13:35
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

"De: ma màr olyannyira nem luxus a repülés,..."

Na, látod ezzel rátapintottál a lényegre.

Most már elárulom (2-es, 8-as vagyok): nem egy és nem 2 úton voltam kísérő idegenvezető a buszos utakon és bizony, annak idején, amikor még nem voltak fapados járatok, nem "derogált" az embereknek akár Spanyolországig is elbuszozni.

Orvosok, bankigazgató titkárnője, rendőr, stb. voltak a buszon - és semmi bajuk nem lett tőle :-)

Nem, nem ragadtam le a múltban, mint írtam, mindkettőt szeretem: a buszos utat is meg a repülőst is: mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága a maga idejében.

2018. okt. 25. 13:50
 15/26 klopusz ***** válasza:
52%

Kedves 8. válaszoló.

Szerintem magad szúrtad le az érvedet, mivel azok a gyerekek, akik állandóan kütyün lógnak, simán kibírnak ennyi időt a buszon.

Pontosan azok a gyerekek hülyülnek el a tespedésben, akik mozoghatnak kedvükre.

2018. okt. 25. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:
40%

SZia! Én azt ajánlanám neked hogy ne menjetek ilyen spártai buszozós útra hanem foglaljatok helyette valamilyen jó kis repülő jegyet! A repülős út minden szempontból jobb!

És még azt vettem észre hogy azok ágálnak a hosszú buszos utak mellett akiknek annyi eszük sincsen hogy megnézzék hol is kell a repcsire jegyet foglalni. Mert sok ilyen van még magyarországon.

2018. okt. 25. 15:54
 17/26 anonim ***** válasza:
48%
Te ismered a saját gyerekedet. Ha egy neveletlen sátánfajzat nyilván nem. Ha meg elvan csendben órákon át akkor esetleg.
2018. okt. 25. 15:58
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Saját magam biztos nem bírnék ki egy ilyen utat. De sokan kibírják. S mennek gyerekekkel is. Te ismered a gyermekeid. Lehet ők még jobban bírnák, mint te. Más gyerem is túlelte sőt élvezte is.
2018. okt. 25. 16:38
 19/26 anonim ***** válasza:
5%

A saját kölkeivel mindenki csinál, amit akar, felőlem ott is hagyhatja Athénban egy konténer mellett őket, de a többi utassal nettó szemétség ilyet művelni. Senki nem kíváncsi egy hisztiző purdéra. A buszozás amúgy még relatíve oké, keveset megyek, akkor is max Lengyelország vagy Románia közelebbi részeiig, de volt, hogy egy üvöltő csecsemőt kellett hallgatnom Helsinkitől Delhiig, na azokat a szülőket szívesen lerúgtam volna a gépről.

Ha valakinek annyi esze van hogy a génállományával szennyezi a bolygót, legalább 8-10 évig ne utazzon már messzire.

Köszönettel, a normális emberek.

2018. okt. 25. 23:50
 20/26 mobidick válasza:
90%
Mi három (3) éves, örökmozgó fiúgyermekkel voltunk, Görögország céllal. Igen, a gyereket le kell kötni, a kis-WC-t meg lehet oldani széles szájú üdítős üveggel, nagy WC indulás előtt a busznál egy közösségi WC-n, a busz három óránként megáll. A türelem, mese, játék elengedhetetlen. Ne a szülő nyomkodja az okostelóját, hanem foglalkozzon a gyerkőccel. Ma már hét éves a Drága, de a mai napig kérdezi, mikor megyünk megint busszal? Minden évben utazott, soha nem volt probléma. Igaz szülője és gyereke válogatja, ki mint viszonyul az úthoz. Ha a gyerek érzi, hogy a szülők is fanyalognak, akkor tényleg kínszenvedés lesz az út. Találkoztunk ilyennel is.
2018. okt. 26. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!