6 éves gyerekkel utaznátok busszal 24-26 órás útra pl. görögbe?
"De: ma màr olyannyira nem luxus a repülés,..."
Na, látod ezzel rátapintottál a lényegre.
Most már elárulom (2-es, 8-as vagyok): nem egy és nem 2 úton voltam kísérő idegenvezető a buszos utakon és bizony, annak idején, amikor még nem voltak fapados járatok, nem "derogált" az embereknek akár Spanyolországig is elbuszozni.
Orvosok, bankigazgató titkárnője, rendőr, stb. voltak a buszon - és semmi bajuk nem lett tőle :-)
Nem, nem ragadtam le a múltban, mint írtam, mindkettőt szeretem: a buszos utat is meg a repülőst is: mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága a maga idejében.
Kedves 8. válaszoló.
Szerintem magad szúrtad le az érvedet, mivel azok a gyerekek, akik állandóan kütyün lógnak, simán kibírnak ennyi időt a buszon.
Pontosan azok a gyerekek hülyülnek el a tespedésben, akik mozoghatnak kedvükre.
SZia! Én azt ajánlanám neked hogy ne menjetek ilyen spártai buszozós útra hanem foglaljatok helyette valamilyen jó kis repülő jegyet! A repülős út minden szempontból jobb!
És még azt vettem észre hogy azok ágálnak a hosszú buszos utak mellett akiknek annyi eszük sincsen hogy megnézzék hol is kell a repcsire jegyet foglalni. Mert sok ilyen van még magyarországon.
A saját kölkeivel mindenki csinál, amit akar, felőlem ott is hagyhatja Athénban egy konténer mellett őket, de a többi utassal nettó szemétség ilyet művelni. Senki nem kíváncsi egy hisztiző purdéra. A buszozás amúgy még relatíve oké, keveset megyek, akkor is max Lengyelország vagy Románia közelebbi részeiig, de volt, hogy egy üvöltő csecsemőt kellett hallgatnom Helsinkitől Delhiig, na azokat a szülőket szívesen lerúgtam volna a gépről.
Ha valakinek annyi esze van hogy a génállományával szennyezi a bolygót, legalább 8-10 évig ne utazzon már messzire.
Köszönettel, a normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!